Cu toate că muzica ei a fost considerată greu de digerat şi emoţională, presa şi mulţi dintre cei care o ascultă au comparat-o cu Kate Perry, Lady Gaga şi alte nume importante din muzica pop. Însă când zici Adele, în numele ei de scenă (numele întreg: Adele Laurie Blue Adkins) nu mai încape nicio comparaţie. În ultimul an, artista a făcut schimbări majore în ceea ce priveşte aspectul ei, iar sportul a ajutat-o în acest sens. Adele nu se consideră un fan înfocat al sălii de fitness sau al mişcării în general, dar este conştientă că sportul a fost unul dintre secretele care i-au schimbat înfăţişarea.

De ce nu se uită în oglindă când ridică greutăţi

Spre deosebire de alte celebrităţi, Adele spune că, pentru ea, sala de fitness nu este un loc de evadare şi de relaxare, ci o treabă de facut şi de luat în serios. Nu este genul care fentează mersul la sală, scrie thethings.com, pentru că nu îi stă în caracter, iar acolo preferă să ridice greutăţi. Evită însă oglinzile, pentru că nu îi plac vasele de sânge de la nivelul feţei, care par că explodează pe chip.

Îi apreciază mai mult pe cei care o contrazic, decât pe cei care o aprobă

Celebrităţile au de-a face cu o mulţime de oameni din anturajul artistic, cei mai mulţi îndeplinind rolul de zâne care împlinesc dorinţele personajului principal. În acest caz, Adele îi preferă pe cei care nu se sfiesc să îi spună adevărul în faţă şi chiar să o contrazică, în detrimentul celor care spun da la orice.