Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni ai momentului, Mark Zuckerberg nu are vestimentaţia pe lista lucrurilor sale importante. Spre deosebire de marii milionari ai lumii, Mark nu investeşte mulţi bani în haine şi spune că poartă în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri. Deşi Zuckerberg este modest în ceea ce priveşte stilul vestimentar, nu acelaşi lucru îl putem spune despre soţia lui, Priscilla Chan. Priscilla pune mare accent pe hainele pe care le poartă şi deţine multe obiecte vestimentare scumpe în garderoba ei.

(Dulapul cu haine al lui Mark Zuckerberg)

Mark Zuckerberg, probleme în facultate?

Priscilla Chan s-a născut în Statele Unite ale Americii. Deşi ea este de origine americană, părinţii ei sunt chinezi şi au trăit în Vietnam, părăsind ţara cu ajutorul unei bărci de refugiaţi. Chan a crescut vorbind cantoneză şi a fost primul absolvent de colegiu din familia ei. Acum, după terminarea studiilor Chan este pediatru şi filantrop.
Mark şi Chan s-au întâlnit în facultate, pe vremea când urmau studiile Universităţii Harvard, în anul 2003. În timpul unei petreceri dată de studenţii de la Harvard, Chan şi Mark s-au întâlnit la coadă la baie. Chan îşi aminteşte că Mark era un tip tocilar, fără prea mult umor, dar şi fără ambiţie. La prima întâlnire, Chan a dezvăluit faptul că Mark i-a spus că ar prefera să iasă mai degrabă la o întâlnire cu ea, decât să înveţe pentru un examen important, iar ea a crezut că acesta nu va reuşi niciodată în viaţă dacă nu se concentrează pe studii.

Ce părere are Priscilla Chan despre hainele soţului său