Maye Musk, acum în vârstă de 73 de ani, este cunoscută în lumea modellingului - cu trăsăturile fine, Maye a cucerit mulţi producători importanţi din lumea modei, a apărut într-un videoclip al cântăreţei Beyonce şi a fost imaginea multor campanii cunoscute, din America.

Maye nu este doar o femeie frumoasă, ea este şi o mamă excepţională, care a dat naştere la trei copii. Dintre cei trei, cel mai cunoscut este Elon Musk, CEO-ul Tesla şi Space X. Cei doi au apărut, de curând într-o emisiune, unde Maye a vorbit despre cum era Elon în copilărie. Înainte ca Maye să răspundă, Elon a spus în faţa publicului: „Eram la fel ca acum, dar mai mic‟, a răspuns acesta zâmbind.

De ce s-a temut Maye Musk cel mai mult

Când Elon şi-a întrebat mama dacă îşi aminteşte de primul joc video pe care l-a creat, ea a spus: „Da, îmi amintesc că te-au plătit cu 500 de dolari pentru el, dar tu erai prea tânăr pentru a-ţi deschide un cont bancar. Aşa că a trebuit să deschid unul pentru tine. Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate‟, a spus Maye.

Maye, care acum este şi dietetician, presimţea că Elon va fi un geniu încă de la vârsta de 3 ani, dar mereu se temea pentru că nu ştia dacă fiul ei va continua să facă lucruri grozave ca adult: „Pentru că multe genii ajung într-un subsol, ei ajung să nu mai aplice ceea ce ştiu‟, a spus modelul.

Cu ce se ocupă fraţii lui Elon Musk