Arta de a prezenta o emisiune de televiziune necesită un set de abilităţi foarte special pe care nu-l posedă toată lumea. Gazda unui astfel de show prezintă publicului o serie de subiecte arzătoare şi stabileşte tonul, tema şi atmosfera generală pe care o are întrega emisiune pentru a atrage milioane de telespectatori şi a le menţine atenţia. Nu este o sarcină uşoară să cucereşti un public cu discuţii şi divertisment live, astfel încât presiunea care se pune pe prezentatori este foarte mare. Acestea sunt cei mai buni prezentatori de talk-show-uri care au câştigat milioane sau chiar miliarde de dolari şi au construit imperii pe baza succeselui lor.

Oprah Winfrey are o avere de 3,5 miliarde de dolari

În fruntea clasamentului se află deţinătoare a nu mai puţin de 3,5 miliarde de dolari - Oprah Winfrey. Acest lucru este departe de a fi o surpriză, deoarece ea a dominat lumea talk-show-urilor timp de zeci de ani încoace şi a fost întotdeauna cea cu care toţi ceilalţi şi-au măsurat propriul succes. „Oprah Winfrey Show” a fost cel mai important talk show de zeci de ani şi rămâne un exemplu în mintea a milioane de fani din întreaga lume.

Ellen DeGeneres

Prezentatoarea TV Ellen DeGeneres a cunoscut un succes extraordinar cu „The Ellen Show”. Spectacolul ei de stand up comedy a ajuns la nivelul următor, când DeGeneres a reuşit să îmbine meticulos talk-show-ul cu jocurile comice. A realizat una dintre cele mai distractive emisiuni care a făcut din ea favorita telespectatorilor şi i-a adus succes financiar, mai precis 450 milioane de dolari.

David Letterman

Cunoscut de mulţi ca gazda emisiunilor de la ore târzii, David Letterman a intervievat toate celebrităţile pe care cineva şi le-ar putea aminti. A ţinut în priză publicul telespectator ani de zile cu „Late Show” la postul american NBC, apoi cu „The Late Show With David Letterman” la postul de televiziune CBS. Rămâne unul dintre cei mai respectaţi prezentatori de emisiuni din istoria televiziunii. Se ştia că Letterman îi atrage pe unele dintre cele mai căutate vedete şi le convinge să apară în show-ul lui, motiv pentru care a fost adorat de public ani de-a rândul şi a câştigat 400 de milioane de dolari.

Jay Leno

Acest prezentator i-a fascinat pe fani cu abordarea lui comică. „The Tonight Show” a menţinut ratinguri foarte ridicate şi o popularitate uriaşă între 1992 şi 2009. Jay Leno a devenit de nelipsit din casa a milioane de familii din întreaga lume, pe măsură ce fanii s-au bucurat de comedia sa uşoară în timp ce a intervievat unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Odată cu succesul au venit şi banii, circa 400 milioane de dolari.

Conan O'Brien

Este gazda TV care şi-a încheiat recent domnia de 28 de ani ca prezentator al emisiunii „Late Night With Conan O'Brien”. Conan O'Brien a distrat lumea noaptea târziu, oferind publicului momente unice şi distracţie atât de mult timp, încât a devenit cu adevărat un om de bază în industria televiziunii. În timp ce şi-a luat rămas bun de la emisiunea sa, a amintit de cele 4.000 de ore de emisiune care i-au adus aproximativ 85 milioane de dolari.

FOTO: Shutterstock