Există căi neobişnuite de obţine succes financiar. Unii au talent şi observă golurile existente pe piaţă, apoi profită de ocazie pentru a le umple şi a satisface nevoile sau capriciile semenilor. Cumpărarea unui tablou ceva normal, dar resturile de la prânzul unei vedete sau lenjeria intimă folosită sunt lucruri pentru care au existat oameni dispuşi să plătească sume colosale.

Virginitatea

Sexul chiar se vinde. Este un subiect tabu care iscă dezbateri în întreaga lume. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că virginitatea este ceva pe care oamenii îl apreciază în multe comunităţi. Pentru bărbaţi este ceva cu totul special să aibă o relaţie cu o fecioară, iar unii chiar au plătit pentru asta. Unele femei îşi păstrează virginitatea, apoi o vând celui care oferă cel mai mult. Cu suma pe care o primesc, pot avea o viaţă confortabilă. O noapte cu un străin poate însemna chiar şi iniţierea unei afaceri. O domnişoară şi-a vândut virginitatea cu nu mai puţin de 3 milioane de dolari.

Aerul curat

Aerul este gratuit, însă, în unele părţi ale lumii, unii ar face aproape orice pentru a respira aer proaspăt. Costul se pare că nu este o preocupare atât de mare. Agricultura aeriană în spaţii proaspete este o soluţie pentru a-i ajuta pe cei din ţările poluate. Unii întreprinzători din Marea Britanie şi Canada vând aer, la propriu. Pentru clienţii din China, aerul proaspăt este foarte apreciat, deoarece sunt expuşi la smog.

Resturile de la masa vedetelor