Care sunt femeile infidele din zodiac, află mai jos:
 
Berbec
 
Femeile născute în zodia Berbec nu se teme să se lase ghidate de emoţiile carnale de moment, mai ales dacă partenerul nu o sastisface. Acestea au nevoie în par de un bărbat care să îi îndeplinească toate nevoile şi fanteziile, motiv pentru care îl caută deseori pe cel care să le împlinească. Bineînţeles, dacă femeia Berbec va primi de la partenerul ei tot ce îşi doreşte, ea nu va fi tentată să îl înşele.
 
Gemeni
 
Printre nativele zodiacului care au tendinţa să calce strâmb se numără şi Gemenii, întrucât îi place să descopere şi să testeze lucrurile noi, motiv pentru care atunci când va apărea un bărbat mai interesant la orizont, nu se va teme să meargă mai departe. Spre deosebire de alte femei care înşală, ea nu se lasă purtată doar de plăcerea carnală, pentru că adoră să fie cucerită şi prin conversaţie. 
 
Săgetător
 
Persoanele care iubesc aventura şi libertatea sunt şi femeile născute în zodia Săgetător. În comparaţie cu alte reprezentante ale sexului frumos care înşală, cele născute în semnul Săgetătorului nu se vor ascunde după deget, ci vor recunoaşte. Lor nu le place să se joace de-a şoarecele şi pisica, astfel că preferă să mărturisească încă de la început păcatul comis, potrivit divahair.ro.