Cine face sex ca-n filme? Nimeni! Nu există acele unghiuri perfecte la nimeni, acele trupuri fără defect şi trăiri de vis fără niciun moment de stânjeneală. Toate acestea sunt doar utopii. În viaţa reală există şi stângăcii, şi mici accidente care să perturbe acele clipe de extaz. Şi poate că ele chiar dau farmec relaţiei voastre şi sunt perfect explicabile. Care pot fi acele momente jenante în doi?   

Sunteţi întrerupţi

Tocmai de aceea i se spune “intimitate”, nu? Pentru că sunteţi doar voi doi şi nimic nu intervine între voi. Greşit! Scenariul perfect în care totul e coordonat şi calculat – ca-n filme! – nu există cu adevărat! Sau, cel puţin, nu de fiecare dată.

E de-ajuns ca animăluţul de companie să-şi facă cumva simţită prezenţa pentru ca starea pe care o aveaţi să dispară. Sau un vecin să dea cu bormaşina în perete, un telefon să nu se oprească din sunat, copilul care s-a trezit în camera alăturată să înceapă să plângă, pentru ca toată acea magie să dispară. Totuşi întreruperile pot fi diverse şi fac toate parte din viaţa reală.

Bineînţeles că cea mai stânjenitoare situaţie este când aţi uitat să încuiaţi uşa de la camera în care vă aflaţi şi copilul dă buzna peste voi. Sau chiar şi căţelul poate deranja dacă se urcă în pat cu voi şi începe să latre sau să se agite pe-acolo. Până şi pisica poate fi în plus pentru că se tot uită la voi şi nu e deloc plăcut acest lucru. Totuşi, experţii sunt de părere că asemenea momente fac parte din viaţă şi nu trebuie să ne facă să ne simţim atât de prost.