Iată care sunt previziunile astrale ale lui 2020 privind forţa acestor trei zodii, considerate a fi cele mai puternice anul acesta:

BERBEC:

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt unii dintre cei mai puternici. Au multă energie şi sunt aventurieri. Berbecii nu se tem de nimic şi vor să înceapă mereu nou aventuri sau provocări.

De obicei, aceşti nativi sunt rebeli şi impulsivi, însă sunt extrem de puternici din punct de vedere emoţional. Nu le este frică să spună ceea ce gândesc şi sunt încăpăţânaţi, deci va trebui să munceşti dacă vrei să-i convingi de un anumit lucru.

Aceşti nativi vor fi puternici în acest an pentru că nu se tem de nimic, au o mare capacitate de conducere şi au o energie care îi uimeşte pe mulţi.

Ce caracter ai, în funcţie de luna naşterii şi zodie! Femeile născute în martie sunt fermecătoare

SCORPION:

Se ştie despre aceşti nativi că sunt persoane puternice şi că atunci când vor să realizeze ceva, nimic şi nimeni nu le stă în cale. Scorpionii sunt aroganţi de cele mai multe ori, critici, dar şi foarte pasionali.

Toată lumea spune despre scorpioni că sunt cei mai puternici din tot zodiacul. Au o voinţă de fier şi determinarea lor nu cunoaşte limite. Când îşi propun ceva, nu se dau bătuţi până când nu obţin acel lucru, chiar dacă vor cădea de 10 ori în acest drum, se vor ridica de fiecare dată mai puternici.

Determinarea şi capacitatea lor de a-şi atinge obiectivele îi face pe scorpioni să fie unii dintre cele mai puternice semne zodiacale.

Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

RAC:

Deşi aceşti nativi sunt cunoscuţi pentru sensibilitatea lor, sunt şi extrem de puternici şi perseverenţi. Au încredere în forţele proprii, deşi nu arată acest lucru mereu, şi sunt persoane ambiţioase, ceea ce-i ajută să exceleze atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental.

Pe raci, încrederea pe care o au în ei, faptul că reuşesc mereu să ajungă unde-şi propun şi perfecţionismul lor îi face extrem de puternici. Aproape de nedoborât.