“2 0 2 0. E de bine! E de bine, vă zic eu că e de bine! Totul sub control. Vă mulţumesc pentru mesaje! Nimic grav, o operaţie planificată.”, a scris Florin Dumitrescu, în descrierea imaginii pe care care postat-o pe contul de Instagram.

Citeşte şi: Fostul soţ al Elenei Ionescu, primele declaraţii despre divorţ: ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă!”

Sute de comentarii i-au fost lăsate celui mai tânăr dintre juraţii emisiunii "Chefi la cuţite", toate cu urări de sănătate, dar şi cu întrebarea: "Ce s-a întâmplat?".

Dumitrescu şi-a liniştit degrabă admiratorii, spunându-le că a fost vorba de o operaţie planificată, de care avea cunoştinţă de ceva vreme. Deşi nu a dat detalii legate de problema sa de sănătate, Florin Dumitrescu a precizat că se simte bine şi că se va reface rapid. 

Citeşte şi: Romaniţa Iovan s-a întors în Apuseni, la 6 ani de la tragedia în care a murit Iovan: "Vin aici pentru Albert"

În plus, acesta le-a mulţumit fanilor pentru grijă şi pentru numeroasele mesaje de susţinere şi încurajare. Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiţi chefi din România şi face parte, alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu din juriul show-ului culinar "Chefi la cuţite". Dumitrescu este căsătorit şi are două fetiţe.