Un copil de şapte ani, la acea vremea, a rămas fără tată, Albert, fiul lui Adrian Iovan şi al Romaniţei, creatoarea de modă care s-a întors la locul tragediei, pentru comemorarea celui care i-a fost soţ. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

„Venim aici pentru Albert să ştie că tatăl lui este un erou şi va rămâne în sufletul lui un erou. Simţim energia lui Adrian, sim ţim că el chiar şi-a dat ultima suflare şi ultimul gând de viaţă, gândindu-se la oameni, la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forţat şi cădea pur şi simplu şi în momentul ăla nu mai era nimeni în viaţă. Este fantastic dacă te gândeşti că ei au plecat într-un zbor umanitar, ca să salveze alte vieţi.”  a spus Romaniţa Iovan, pentru Viva!.

An de an, Romaniţa Iovan a fost prezentă în luna ianuarie în locul unde Adrian Iovan şi-a găsit sfârşitul în cabina de pilotaj a avionului prăbuşit. Pe lângă slujbă şi pomană, creatoarea de modă, însoţită de fiul ei, acum un bărbat în devenire, tine un moment de regulegere. 

"Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani l-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândeşte ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat şi mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert.

Citeşte şi: Cum a reuşit Bursucu să slăbească aproape 20 de kilograme în timp record: "Mâncam noaptea ceafă de porc"

Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă şi că el nu înţelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esenţa foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferinţă, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus şi o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare", a mărturisit pentru sursa citată.