Din păcate, Christina şi-a pierdut cele mai apropiate rude în mai puţin de 30 de luni – fratele ei, Alexander, a decedat într-un accident de avion, în 1973, mama ei s-a stins din cauza unei supradoze de droguri, în 1974, iar tatăl ei, faimosul Aristotle Onassis, a pierit în 1975.  


După pierderea fiului său, Aristotle a început să o pregătească pe Christina să preia frâiele afacerii lui. Ea deja moştenise majoritatea averii mamei sale, care se ridica la 77 de milioane de dolari, iar, după decesul tatălui, aceasta a primit 55% din averea lui, estimată la 500 de milioane de dolari (restul de 45% s-a dus către fundaţia înfiinţată în onoarea fratelui ei, Alexander). Aşadar avea resursele necesare unui trai mai mult decât decent! Totuşi acest lucru n-a fost de-ajuns pentru Christina, care nu reuşea să se apropie de nimeni în mod natural, ci doar contra cost...


Cu toate că s-a ocupat de afacerea familiei cu succes până când i-a venit şi ei sfârşitul, în 1988, Onassis n-a reuşit să aibă o viaţă privată de succes. A fost măritată şi divorţată de patru ori, diagnosticată cu depresie clinică, la un moment dat, şi, în încercarea de-a alunga singurătatea din viaţa ei, ajunsese să plătească diverşi oameni ca să stea şi să petreacă timpul cu ea.