Numele lui real este Denis Roabeş şi se descrie un romantic incurabil. Scrie zeci de versuri pe care le leagă în hituri ce stau în topurile radio din România. Tânărul de la The Motans a oferit un mic interviu pentru viva.ro în care vorbeşte despre carieră, drumul succesului şi muncă.

Cine e ”The Motans” - nume real

”Pur şi simplu am luat chitara tatălui meu şi am încercat să cânt la ea. De la aceste începuturi şi până la momentul actual, drumul a fost unul foarte lung, cu multe întreruperi şi focusări pe alte domenii, alte activităţi. De greu, nu a fost greu, a fost puţin cam lung, doar până am publicat prima piesă pe YouTube. Un drum ales cu inima, de regulă, nu ar trebui să fie greu.

Îmi plac şi acum foarte mult pisicile, dintotdeauna le-am îndrăgit. Mi se pare fascinantă rasa felinelor, îmi place felul lor liber de a fi. Alegerea numelui The Motans a avut la bază şi această dragoste a mea pentru pisici, dar se datorează mai mult faptului că, timp de mai mulţi ani, visam constant pisici, iar în momentul în care am început să mă dedic total muzicii, aceste vise au dispărut. Mi s-a părut cumva un semn”, a mărturisit The Motans.

Cât despre asemănarea dintre el şi Carla's Dream, Denis Roabeş nu e deranjat.

”Da, pentru că suntem ambii moldoveni şi facem muzică bună. (zâmbeşte) Nu m-au influenţat aceste comparaţii, nu prea cred că ele mai există. Nu aş putea să spun cât este de greu sau de uşor pentru un artist nou să-şi creeze propria identitate, The Motans a avut cumva de la început o direcţie clară, un drum propriu, un stil uşor de recunoscut”, a mai mărturisit The Motans pentru sursa citată.