Căsătorită cu un om de afaceri, Cristina Rus a ales să renunţe la cariera sa muzicală şi să se dedice întru totul familiei. A dispărut din lumina reflectoarelor, iar singurele interacţiuni cu fanii săi au fost prin intermediul reţelelor de socializare, unde mai posta fotografii cu ea.

Citeşte şi: Se lasă cu o căsnicie între Mădălina Ghenea şi Gerard Butler?

Mereu aranjată şi elegantă, Cristina a afişat un trai pe picior mare, deşi a devenit casnică. Acum, pe lângă cei doi copii, artista îl aşteaptă pe al treilea, astfel că meseria de “mamă cu normă întreagă” va deveni şi mai plăcută pentru frumoasa blondă.

Cristina Rus a declarat, în exclusivitate, pentru Revista Viva! că urmează să fie mamă din nou.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puţin şi nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu ştiu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afişat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiţă”, spune Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea l-a uitat pe Matei Stratan. Noul ei iubit, fiul unui milionar celebru

În urmă cu doi ani, în 2017, Cristina Rus declara că îşi doreşte al treilea copil, chiar o fetiţă, vis care urmează să devină realitate.