Mădălina Ghenea se iubeşte cu Vito Schnabel, un model în vârstă de 32 de ani, care este fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu  o avere estimată la peste 20 de miliarde de euro, potrivit voxbiz.ro.

Se lasă cu o căsnicie între Mădălina Ghenea şi Gerard Butler?

Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveţia. De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat fiinţă în 2003, în New York.

Mădălina Ghenea are o relaţie cu Vito după ce s-a despărţit de Matei Stratan, tatăl fiicei ei, care ar fi înşelat-o cu o pianistă celebră, după cum dezvăluia chiar ea prin intermediul unei postări pe contul de socializare.

Citeşe şi: Florenţa Turlea: „Mi-am regăsit încrederea în mine şi m-am acceptat aşa cum sunt, cu scleroză multiplă“

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina pe Facebook, după ce a aflat că iubitul ei ar avea o relaţie cu pianista Lola Astranova.

Până la vârsta de 30 de ani, se poate spună că Mădălina a trăit cât alţii în trei vieţi. A avut relaţii cu cei mai cunoscuţi bărbaţi de la Hollywood, iar în plan profesional, a fost un model de succes, dar şi o actriţă talentată. Mădălina Ghenea a urcat pe podium atât în România, cât şi în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania. A primit premiul „Sorriso diverso”, în cadrul Festivalului de Film de la Roma, pentru rolul său din pelicula „Razzabastarda”, şi a avut un rol memorial în ”Youth”.