Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească vila de lux în care trăia alături de soţul ei. S-a mutat cu chirie într-un apartament, iar acum, ca să-şi întreţină cei doi copii, ea şi-a scos la vânzare bijuteriile şi ceasurile.
 
Nu primeşte niciun fel de ajutor din partea fostului soţ, care nu plăteşte nici măcar pensie alimentară, motiv pentru care Cristina Spătar a fost nevoită să apeleze la o metodă uluitoare pentru a face de bani pentru a-şi întreţine copiii. 
 
Pentru că spectacolele pe care le susţine sunt tot mai puţine, vedeta şi-a pus la vânzare bijuterii şi ceasuri pentru a le asigura copiilor ceea ce au nevoie. 
 
 
”Aşa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi ştiţi, concurenţa e mare, concertele din ce în ce mai puţine… asta e”, a mai spus Cristina Spătar.
 
Cristina Spătar ar lua pe ceasuri aproximativ 13.000 de euro, iar pe geanta pe care a pus-o în vânzare ar încasa 3.000 de euro, potrivit cancan.ro. Inelul de logodnă al Cristinei Spătar valorează cât un apartament, pentru că bijuteria este estimată la 43.000 de euro.
 
 
Cristina Spătar a ales să părăsească locuinţa în care trăia alături de fostul soţ la doi ani de la separare. Acum, ea trăieşte cu cei doi copii - Aida şi Albert  într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală.