Simona Gherghe a acordat un interviu publicatiei viva.ro în care a vorbit despre familie, carieră şi soţul ei, evident!

Cu ce se ocupă soţul Simonei Gherghe

Tu şi Răzvan sunteţi împreună de mai bine de cinci ani. Cum a fost începutul?

Frumos, ca şi acum. Mi se pare că au trecut extrem de repede anii ăştia şi am făcut o groază de lucruri împreună.

Cum a reuşit Răzvan să te cucerească?

Cu răbdare. Şi multe, multe ore de conversaţii, care ne-au ajutat să ne cunoaştem. Ai ştiut din prima că el este a lesul? Amândoi ne-am dat seama destul de repede că ne e bine împreună şi că aşa trebuie să rămânem.

Cum a perceput Răzvan meseria ta?

Nu cred că e simplu pentru nimeni, nici măcar pentru mine, care eram cât de cât familiarizată cu treaba aceasta. Culmea, el m-a ajutat să trecem mai uşor peste perioada aceea de început, cu toate curiozităţile presei tabloide. Cred că are legătură şi cu profesia lui, cu faptul că, de multe ori, gestionează situaţii de criză. E drept că în politică, dar uneori lucrurile sunt similare.

Ce nume va avea fiul Simonei Gherghe

Vedeta care va naşte peste câteva luni a ales numele fiului ei. Pe micuţ îl va chema Ioan, ca pe tatăl Simonei Gherghe. „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie', a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct'.