Viaţa Lisei Marie Presley a fost marcată de multe tragedii. Pe lângă faptul că şi-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă, aceasta şi-a pierdut şi unul dintre copii, pe Benjamin Keough, care anul trecut s-a sinucis, la doar 27 de ani. Durerea pe care Lisa a simţit-o la pierderea fiului său a fost alinată de dragostea celor trei „comori‟, Finely Aaron Love, Harper Vivienne Ann şi Riley Keough. Una dintre cele trei nepoate ale lui lui Elvis Presley face senzaţie în domeniul artistic şi se pare că duce talentul din familia Presley mai departe. Deşi poate fi greu să te naşti într-o familie cu nume atât de răsunător, Riley Keough a demonstrat că talentul ei este mai presus de orice.

Riley Keough (32 de ani) este fiica Lisei Maria şi a muzicianului Danny Keough, de care Lisa a divorţat în anul 1994. Cea mai mare nepoată a lui Elvis Presley a reuşit să îşi construiască un nume mare la Hollywood, de-a lungul timpului. În adolescenţă, Riley a cochetat cu modelling-ul, însă la scurt timp a reuşit să se impună în actorie. A apărut în filme precum: „The Runaways‟, „Magic Mike‟, „Mad Max: Fury Road‟ şi „It Comes at Night‟. De asemenea, performanţa ei din serialul TV „The Girlfriend Experience‟ i-a adus o nominalizare la Globul de Aur, în 2017. Recent, aceasta a jucat în filmele „The Lodge‟, „The Devil All the Time‟ şi „Zola”. Acum, Riley se pregăteşte să joace într-o nouă producţie, care o pune în ipostaza de a încerca ceva ce nu a mai făcut până acum - să cânte la chitară la fel ca Elvis Presley. 

În timpul unui interviu, pentru o revistă internaţională, Riley a fost întrebată dacă este dificil să cânţi pe marile ecrane ţinând cont că în familie are un mare muzician: „Încă practic  cântatul, nu ştiu dacă este pentru mine, dar încerc. Fac tot ce pot şi producătorii spun că funcţionează, aşa că am încredere în ei. Este ceva foarte diferit pentru mine, dar şi distractiv‟. În 2020, Riley le-a împărtăşit urmăritorilor de pe Instagram o fotografie cu ea, în timp ce cânta la chitară.

De ce nu-i ascultă melodiile bunicului?