Fie că viaţă voastră sexuală este încă pasională sau nu, flirtul este un element cheie. Multe aspecte ale unei relaţii sunt stresante şi dificile, iar flirtul este o cale simplă de a aduce un strop de sare şi piper într-o relaţie în care lucrurile sunt destul de aşezate. Este un mod simplu şi plăcut de a transmite celuilalt că îl găseşti atrăgător.

Iată câteva idei pentru a reaprinde pasiunea în cuplu:

Trimiteţi-va e-mailuri sau biletele sexy

Nu trebuie să fie explicite, însă puţînă senzualitate nu strică, iar cuvintele scrise au un impact puternic şi un caracter romantic. Poţi la fel de bine să îi strecori în buzunar un bileţel cu un mesaj drăgăstos când pleacă la muncă şi să va trimteti mesaje atunci când va este dor.

Citeşte şi: Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Folosiţi cărţi care să va inspire

Artă masajului erotic, kamasutra, orice v-ar stârni curiozitatea şi plăcerea de a va redescoperi în dormitor. Modul în care ne manifestăm iubirea nu este ceva cu care ne naştem. O mare parte ţine de educaţie, de ce am văzut la părinţii noştri, în filme, lucruri care ne-au format de-a lungul timpului.

Începeţi o activitate nouă

Fie că este vorba de un curs de dans, de gătit sau de tenis, căutaţi ceva care să va placă amandorura şi pentru care să aveţi timp. Faptul că va îmbarcaţi împreună într-o nouă mică aventură creează mai multă complicitate între voi.

Petreceţi timp şi separaţi

Dacă ai ajuns într-un punct în care ai ieşi în oraş cu oricine altcineva decât cu partenerul de viaţă, poate este momentul să ieşi singur sau cu prietenii. Uneori greşeală este aceea că petrecem prea mult timp împreună cu jumătatea noastră. Şi deşi poate părea o idee bună prin care ne manifestăm iubirea şi cât de uniţi suntem, în acest mod este mai uşor să ajungem la plictis.

Citeşte şi: Psihologii au definit 7 tipuri de dragoste. Puţini o întâlnesc pe ultima

Menţineţi pasiunea în dormitor

Flirtul este benefic, dar nu va înlocui sexul într-o relaţie şi invers. Sunt momente în care eşti stresat, obosit, însă e important să îţi găseşti timp şi chef, pentru că de multe ori, pofta vine mâncând.