Aşadar, dacă eşti în căutarea unei diete care să te scape de grăsimea acumulată şi de kilogramele în plus, trebuie să încerci această reţetă.

Un amestec atent ales al acestor ingrediente uşor de procurat va face minuni corpului şi va acţiona că un revitalizant. Beneficiile pe care le are mierea sunt bine cunoscute, precum şi combinaţia sa cu lămâia, care este de fapt un rapel pentru sănătate.

Cremă anticelulitică 100% naturală, pe care o poţi prepara acasă. Combinaţie miraculoasă de 3 ingrediente

Ingrediente necesare:

- o linguriţă de scorţişoară
- două linguri de oţet de miere
- o lingură de miere
- două linguri de suc de lămâie
- 150 ml de apă.

Metode de albire a dinţilor - cele mai eficiente remedii pe care trebuie să le încerci

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un recipient şi amestecaţi-le bine, până veţi obţine un preparat omogen. Păstraţi băutura în frigider şi beţi în fiecare dimineaţă câte o lingură pe stomacul gol. Rezultatele vor fi vizibile în doar câteva zile.

Ţineţi această reţeta maxim 30 de zile, faceţi pauză două luni, după care o puteţi face din nou.

Sucul de lămâie va avea un efect alcalin asupra organismului, şi va ajută la reglarea pH-ului cât şi la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge. Cel mai important lucru este că această conţine o cantitate foarte mare de vitamina C, potrivit secretele.com.

Oţetul de mere este puternic îmbogăţit cu bacterii bune şi enzime. Consumul zilnic al oţetului de mere va scădea tensiunea arterială cu 10%, în timp ce mierea poate fi folosită pentru pierderea în greutate, Timp de secole această a fost utilizată pentru a trata rănile şi nu numai. Ea este excelentă pentru inimă, piele, boli ginecologice, imunitate, dar are puterea de a reduce durerile de gât, calmează nervii, întăreşte metabolismul şi stimulează digestia.