1. Poartă încălţăminte comodă şi sexy

Încălţămintea pe care o porţi este importantă mereu pentru că trebuie să fie confortabilă, să nu provoace răni sau dureri. La evenimente, femeile aleg de obicei să poarte tocuri pentru a da un ton elegant ţinutei, dar nu întotdeauna acestea sunt comode. Cea mai bună alegere în ceea ce priveşte încălţămintea nu doar la evenimente, dar şi în oricare alt context, este o pereche de sandale de piele. Fie că sunt cu toc, fie fără, te vei simţi relaxată în ele datorită materialului din care sunt realizate. Pielea face ca piciorul să transpire mai puţin şi, implicit, încălţămintea confecţionată din acest material este mai sănătoasă şi mai confortabilă pentru tine, dar şi mai rezistentă. Dacă alegi perechea de încălţăminte potrivită şi din punct de vedere estetic, dar şi din cel al calităţii materialului, vei fi admirată pentru cum arăţi şi nu vei întâmpina probleme cum ar fi oboseala picioarelor sau dureri ale acestora.

 

2. Îmbracă-te în haine lejere, dar care ies în evidenţă

Confortul este perceput diferit de la persoană la persoană. Tu te poţi simţi cel mai bine în haine foarte largi şi culori închise, în timp ce poate prietena ta este cea mai fericită persoană când se îmbracă în fuste strâmte şi cămăşi. A te îmbrăca lejer nu înseamnă că ţinuta ta nu este reuşită sau că nu trebuie luată în considerare. Dimpotrivă, fix acest lucru o face să merite atenţie: când tu, cea care o îmbracă, te simţi bine în ea. Cromatica şi modul în care este croit un articol de îmbrăcăminte sunt foarte importante pentru a crea armonie în ţinută. Dacă mergi la un eveniment, o rochie lungă şi lejeră poate fi o alegere bună pentru a te simţi în largul tău. O culoare tare, cum ar fi roşu sau albastru puternic, nu va avea cum să treacă neobservată.

 

3. Alege o coafură simplă care te avantajează

Părul lăsat desprins pe spate este varianta aleasă de multe femei în contexte diverse, pentru că este considerat un element de feminitate şi senzual. Dar ce faci când este vară, temperaturile sunt foarte ridicate şi trebuie să participi la un eveniment în timpul zilei? Sau când bate foarte tare vântul? De multe ori, părul desprins reprezintă chiar un obstacol în a te simţi bine şi total relaxată. Dacă nu vrei sub nicio formă să îl prinzi într-o simplă coadă, îl poţi totuşi aşeza de aşa manieră încât să arate bine şi să nu te încurce în activităţile tale. Îl poţi împleti - şi există numeroase tipuri de împletituri din care poţi alege - sau îl poţi prinde parţial, astfel încât să nu te incomodeze. 

 

Sursă foto: https://www.pexels.com