Ei bine, cântăreaţa a mărturisit că nu ţine o dietă anume. Elena Gheorghe a slăbit drastic în perioada liceului, i-a fost rău şi nu mai vrea să treacă prin acest calvar, niciodată. Aşa că a învăţat să mănânce echilibrat.

Cum se menţine Elena Gheorghe slabă

Cântăreaţa a mărturisit că are grijă la ce şi cât mănâncă. Elena Gheorghe evită complet mâncărurile prăjite, dar gustă puţin dacă îi este poftă. Nu mănâncă după ora 20, dar beai ceaiuri şi multă apă pentru a îi potoli foamea.

”În adolescenţă am fost grăsuţă, aveam atâtea kilograme câte am avut şi în sarcina cu Amelie, adica 58. Am ţinut o cură de slăbire prostească înainte să intru la liceu, şi atunci am slăbit vreo zece kilograme. N-a fost sănătos, dar de atunci mi-am promis că n-o să mai ajung acolo.

Citeşte şi: Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă. Cum arată actorul la 45 de ani

Dieta Elenei Gheorghe

Încetul cu încetul, am învăţat să mănânc, zic eu, echilibrat, să gust din ce mi-e poftă, ca să nu mă frustrez, dar nici să sar calul. Aşa că sunt pentru mâncare sănătoasă (dacă se poate fără prăjeli, ar fi minunat) şi mişcare, iar seara după 20.00, ceai şi apă din belşug. (râde)

În timpul sarcinii, am mâncat la fel ca înainte, contează foarte mult calitatea mâncării, mai ales pentru bebe. Legume, fructe, peşte alb, vită, curcan, cam asta mâncam eu în timpul sarcinii… Şi gustam din ce îmi era poftă. Şi cred că e şi gena bună, de ce să mint?!”, a mărturisit Elena Gheorghe conform viva.ro.

Citeşte şi: Fructul care o ajută pe Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat: "Nu-mi lipseşte niciodată"