Aşteaptă-te ca după câteva zile digestia ta să funcţioneze mai bine şi cântarul să nu mai depăşească greutatea ideală.

Cura de slăbire cu tărâţe de ovăz este săţioasă,îţi ajută corpul să digere mai uşor alimentele şi permite eliminarea toxinelordin corp. Cel mai important,însă,este că te ajută să slăbeşti câteva kilograme,fără să te simţi slăbită la finalul curei.

Mănâncă tărâţe de ovăz la micul dejun şi vei avea energie să faci tot ce ţi-ai propus până spre prânz,fără să cedezi gustărilor nesănătoase.

Cura de slăbire cu tărâţe de ovăz - O ceaşcă de tărâţe cu iaurt şi fructe de pădure=350 calorii

Dacă vrei să ţii cura de slăbire cu tărâţe de ovăz, dimineaţa, când te grăbeşti la serviciu,uită de gândul că îţi poţi lua în drumul tău nişte covrigi delicioşi. Rezervă-ţi câteva minute – de atât ai nevoie –,şi delectează-te cu o ceaşcă de fulgi de ovăz cu un iaurt degresat şi câteva fructe de pădure.

O astfel de gustare hrănitoare şi foarte săţioasă are aproximativ 350 de calorii,dintre care 20 de grame de proteine,39 de grame de proteine,6 grame de fibre şi 6 grame de lipide.

Beneficiile tărâţelor

Conţin multe fibre solubile şi insolubile,de aceea se digeră mai greu. Ce e cu adevărat interesant este că scad apetitul,asta înseamnă că vei consuma ceva mai puţine calorii într-o zi.

Dacă atunci când ţii cura de slăbire cu tărâţe de ovăz reuşeşti să găseşti timp şi pentru o jumătate de oră de mişcare,cum ar fi un program de exerciţii fizice de tipul genuflexiunilor şi abdomenelor,vei avea rezultate şi mai bune dacă urmezi dieta cu iaurt şi tărâţe de ovăz. Specialiştii spun că trebuie să arzi 3.500 de calorii,ca să dai jos aproximativ o jumătate de kilogram.

Cura de slăbire cu tărâţe de ovăz şi calităţile iaurtului

Cel mai important beneficiu adus de iaurturi sănătăţii este că reglează tranzitul intestinal,datorită conţinutului de bacterii valoroase care asigură şi menţin flora intestinală.

În ce constă cura de slăbire cu tărâţe de ovăz – varianta rapidă

Această cură te va ajuta să slăbeşti până la cinci kilograme în doar o săptămână. Ce trebuie să faci:atât la micul dejun,cât şi la cină mănâncă un iaurt degresat,amestecat cu două linguri de fulgi de ovăz,iar la prânz hrăneşte-te cu supă ori ciorbă fără paste sau găluşte.

Dacă vrei să repeţi dieta,ia o pauză de câteva zile,timp în care mănâncă mai dietetic,apoi o poţi relua,dar nu de mai mult de trei ori,pentru că îţi privezi corpul de unele substanţe nutritive esenţiale.