1. Cura de slăbire cu păpădie - O plantă-minune

Potrivit experţilor în nutriţie, păpădia are rolul de a elimina toxinele din organism şi de a stimula metabolismul.

Păpădia este un remediu excelent pentru afecţiunile ficatului. Compuşii plantei stimulează eliberarea unui volum crescut de sucuri biliare menite să digere grăsimile şi să combată obezitatea. Aceştia protejează celulele hepatice şi îmbunătăţesc ficatul. Păpădia este foarte bună şi pentru stomac. Problemele digestive precum arsurile,durerile sau balonarea pot fi reduse dacă planta este consumată frecvent. Păpădia oferă organismului vitamina A,C,K,fier şi mangan. 

Dieta disociată

2. Scapă de retenţia de apă cu păpădie

De asemenea,dacă ţii cura de slăbire cu păpădie, însă observi că ai picioarele şi mâinile umflate,e posibil să ai retenţie de apă în organism. Consumă cât mai mult ceai de păpădie în combinaţie cu ceai de codiţe de cireş pentru a scăpa de apă.

3. Cura de slăbire cu păpădie - Ceaiul de păpădie,un aliat împotriva grăsimii

Pentru a deveni mai suplă şi mai frumoasă,trebuie să urmezi câteva reguli simple. Prepară o infuzie dintr un pumn de plantă uscată la 1 litru de apă fiartă şi bea două trei căni de ceai de păpădie pe zi,după fiecare masă.

Citeşte şi A apărut pelinul. Ştii cum să îl foloseşti?

4. Codiţe de păpădie alungă foamea

În timpul dietei cu ceai de păpădie,renunţă la gustările dintre mese şi încearcă să consumi codiţele de păpădie,proaspăt culese,în stare crudă. Deşi gustul lor e uşor amărui,codiţele de păpădie te vor ajuta să scapi ca prin minune de kilograme.

5. Bine de ştiut când ţii cura de slăbire cu păpădie

Cura de slăbire cu păpădie nu trebuie ţinută mai mult de 3 săptămâni deoarece îţi poate slăbi organismul. O poţi repeta după ce ai făcut pauză cel puţin o lună.

6. Ce alimente ai voie în cura de slăbire cu păpădie?

Dimineaţa poţi mânca un ou fiert şi o cană de ceai de păpădie,la prânz un grătar cu salată,în care poţi adăuga şi codiţe de păpădie,iar seara câteva legume la grătar. Meniul poate varia în funcţie de preferinţe,dar nu uita să excluzi dulciurile,grăsimile nesănătoase şi alimentele de tip fast-food.

Sursa foto flowers-wallpapers.com

Citeşte şi Cu ananas şi ghimbir slăbeşti sănătos