Piesa celor de la Los Del Rio, „Macarena‟, este despre infidelitate şi despre recunoaştera faptelor, pe ritmuri latine, exprimând bucurie contagioasă. Caută versurile, nu e nicio glumă. Cântecul a devenit celebru, după ce a fost integrat în playlistul pentru nunţi, botezuri, aniversări, petreceri şcolare, mai ales că vine cu propria coregrafie, simplă, antrenantă şi stimulantă, precum şi cu un refren în limba spaniolă, uşor de reţinut. Practic, „Macarena‟ a avut toate ingredientele să fie reţinut şi redat continuu.

Ce a făcut iubita lui Vitorino?

Comportamentul îndoielnic pe care l-a avut iubita lui Vitorino este demascat de utilizatorul TikTok peakay81, care spune că povestea din spatele cântecului este despre o femeie al cărui iubit este înrolat în armată. „Ea, când el este plecat, are parte de un trio (aventură amoroasă în trei) cu cei mai buni prieteni ai lui. Fără glumă!‟, spune acesta, contrariat, invitând lumea să dea o căutare pe Internet, pentru versuri, traducere şi povestea cântecului.

Într-adevăr, o căutare rapidă a versurilor pe motorul Google arată că este vorba despre experienţa sexuală a unei femei şi a partenerul ei, Vitorino.