Ştirista a trecut, de curând, printr-un divorţ şi a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că a avut nevoie de cinci ani pentru a lua decizia de a pune punct mariajului.

Chiar dacă a trecut prin două divorţuri, ea nu consideră aceste lucruri un eşec, ci o realizare, pentru că a avut curajul de a pune punct.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

”Eu nu-l privesc ca pe un eşec. Pentru mine, e o mare realizare faptul că am putut să spun „stop!“. Cred că cinci ani de zile am tot încercat, şi pentru mine e un mare succes. Deci atât de fericită cum sunt acum, pe plan perso­nal vorbind, n-am mai fost de când am plecat de acasă din liceu. Sunt atât de liberă şi în sfârşit fericită!”, a dezvăluit ea în cadrul unui interviu pentru VIVA!”.

Întrebată de ce nu a divorţat mai devreme, ea a recunoscut că i-a fost teamă.

”Mi-a luat cinci ani să divorţez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorţat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult.
Eu am simţit că nu mai pot, că mi-e din ce în ce mai greu şi că nu trăiesc conform valorilor mele. Şi una dintre valorile mele este integritatea, în care eu cred. Ştiţi ce înseamnă a fi integru? Integritate înseamnă să faci ce spui că faci. De exemplu, dacă ne dăm o întâl­nire, să vin la întâlnirea aia şi să nu întârzii. Dacă întârzii, să dau un tele­fon, dacă nu pot să vin la întâlnire, să sun să reprogramez. Asta înseamnă integritate. Dacă spun că ajut pe cine­va, chiar să-l ajut. Dacă nu pot să-l ajut, să nu-i promit că-l ajut. Deci as­ta-i integritate, şi integritate şi faţă de noi înşine, nu neapărat în raport cu alte persoane. Ori, cât timp noi trăim în valorile noastre, fiecare poate să-şi facă o listă de trei-patru valori perso­nale, iar dacă-ţi încalci acele valori personale, poţi să păcăleşti pe cine vrei că ţi-e bine, că tu ştii că nu ţi-e bine.
”, a mai mărturisit ea, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

De asemenea, ea a dezvăluit că acum este foarte fericită şi se bucură de cei doi copii ai ei: ”Acum, suntem foarte, foarte fericiţi, foarte liniştiţi şi foarte bine. În casă, ascultăm muzică, e o atmosferă din aia bună, cum probabil ar trebui să fie în orice familie. O atmosferă de linişte, de pace, iar în linişte şi pace poţi să înfloreşti, poţi să creşti, poţi să te dezvolţi. Şi ei, copiii, şi eu, adultul, pentru că şi adulţii trebuie să se dez­volte, nu numai copiii.”, a mai precizat ea.