Meghan este mare amatoare de creaţii vestimentare semnate Maria Means Cote. Însă nu numai ţinutele ei sunt apreciate de critici, ci şi accesoriile preţioase pe care le poartă. În cazul lui Kate, şi ea este preferata celor mai mari case de modă din lume, doar că ea trebuie să respecte mai multe reguli decât cumnata ei atunci când vine vorba despre culorile alese, croiul pieselor ei vestimentare, lungimea rochiei şi câte şi mai câte.

Un lucru e limpede – amândouă ne-au atras atenţia, de-a lungul anilor, cu rochiilor lor de gală, pălăriile sau bijuteriile purtate. Au devenit, la scurt timp după ce au ajuns în lumina reflectoarelor, nişte repere în fashion, aproape tot ceea ce poartă ele – şi este mai accesibil – se epuizează din magazine în doar câteva ore.

Ambele mămici VIP au fost comparate, în mod repetat, cu regretata lor soacră, Prinţesa Diana, nu numai la comportament şi în ceea ce priveşte proiectele caritabile în care s-au implicat, ci şi din punct de vedere vestimentar. Revista Harper's Bazaar a publicat, la un moment dat, un articol în care erau pomenite cele 51 de ocazii cu care Kate i-a adus un omagiu lui Lady Di prin ţinutele ei. Soţia Prinţului Harry a fost apreciată fix din aceleaşi motive.

Totuşi, există o diferenţă majoră între Kate şi Meghan când vine vorba despre alegerile lor vestimentare. În iunie 2021, un designer faimos a vorbit cu cei de la Insider despre responsabilitatea crescută a stilistului atunci când vine vorba s-o îmbrace pe soţia Prinţului William.