Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost găsit fără suflare într-un apartament din Chişinău.

Tily Niculae e disperată! Urmează să nască, iar spitalul unde era programată s-a închis din cauza coronavirusului

Potrivit datelor poliţiei, acesta nu avea semne de moarte violentă pe corp, decât urmele produse de strangulare. Mâine, 27 martie, tânărul în vârstă de 22 de ani va fi condus pe ultimul drum doar de bunica sa, femeia care l-a crescut şi care se află în stare de şoc.

Din cauza carantinei impusă de pandemia de coronavirus, niciunul dintre părinţii lui Cătălin nu vor putea fi prezenţa la înmormântare. Părinţii lui sunt divorţaţi, tatăl se află în Italia şi nu are posibilitatea să se deplaseze în Moldova. Iar mama băiatului, care este în Austria, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi, la fel, nu se poate deplasa la înmormîntarea propriului copil.

Începe testarea COVID-19 în Bucureşti. Adrian Streinu-Cercel: "Dacă se va depista vreun caz pe o scară de bloc, toţi locatarii vor intra în carantină 14 zile"

Tatăl lui Cătălin şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare. "A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, fecioraşule", a scris Ion Caragea, potrivit Click.ro.

Înhumarea va avea loc în satul Malcoci, raionul Ialoveni