5 băuturi care te ajută să slăbeşti

Dereglări hormonale remedii naturiste jpeg

Pentru a avea silueta mult dorită nu trebuie să ţii cont doar de ceea ce mănânci, ci şi de ceea ce bei. Iată 5 băuturi gustoase, sărace în calorii, care contribuie la arderea grăsimilor.

1. Apa

Apa este cea mai bună băutură care îţi hidratează organismul şi te ajută să elimini toxinele din organism. Şi pentru că nu conţine calorii,apa nu îţi pune în pericol silueta. Din contră,ajută la eliminarea grăsimilor,mai ales dacă adaugi câteva felii de lămâie galbenă sau verde.

2. Sucurile de legume

Sucurile proaspete de legume sunt o sursă excelentă de fibre şi alţi nutrienţi importanţi,care menţin senzaţia de saţietate pentru mai mult timp şi ajută la accelerarea procesului de slăbire.

3. Ceaiul verde

Bogat în antioxidanţi,ceaiul verde s-a dovedit a fi eficient în grăbirea procesului de slăbire,întrucât are rolul de a intensifica metabolismul,contribuind astfel la arderea mai rapidă a caloriilor.

De asemenea,poţi opta şi pentru ceaiul oolong sau negru,întrucât ambele sunt o sursă excelentă de antioxidanţi,ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din organism.

4. Cafeaua

Cafeina are rolul de a suprima pofta de mâncare,aşadar bea o ceaşcă de cafea dimineaţa,pentru a consuma mai puţine calorii în restul zilei. În plus,cafeaua are rolul de a stimula termogeneza,ceea ce duce automat la stimularea metabolismului.

5. Laptele

Laptele este o sursă importantă de proteine slabe,vitamina D şi calciu,care ajută la creşterea masei musculare şi la menţinerea rezistenţei oaselor. 

Studiile arată că 3-4 pahare de lapte degresat pe zi te poate ajuta să pierzi cu 50-70% mai multă grăsime decât cei care nu consumă lapte în timpul dietelor.