5 sfaturi ca să arzi grăsimile

1 60618 original jpg jpeg

Ţi se pare că în ultima vreme niciun regim nu mai funcţionează? Orice ai face, nu reuşeşti să arzi grăsimile responsabile pentru kilogramele în plus? Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa.

Eşti atentă la ce mănânci,faci chiar şi sport,dar cântarul se încăpăţânează să-ţi arate acelaşi număr de kilograme! Nu te îngrijora,există soluţii care te vor ajuta să arzi grăsimile saturate şi să ai o greutate ideală,respectând câteva reguli de bază.1. Micul dejun,­obligatoriu

Cheia unei siluete de invidiat este un mic dejun sănătos. De aceea,nu trebuie să sari peste el nici măcar o zi. Micul dejun stimulează metabolismul,fapt care ajută la arderea grăsimilor „rele” din orga­nism.

Potrivit unui studiu al Asociaţiei Americane de Obezitate,80% din cele 400 de persoane participante la cercetare care au luat micul dejun au reuşit să slăbească. Specialiştii spun că un mic dejun de 300-400 de calorii,care să conţină cereale,lapte degresat şi fructe te va ajuta să arzi grăsimile.

2. Dimineaţa,arzi cele mai multe grăsimi

Nutriţioniştii spun că există un moment al zilei în care corpul nostru arde cele mai multe grăsimi. Ei bine,acesta este dimineaţa devreme,înainte de micul dejun. Explicaţia:în timpul nopţii,organismul arde,treptat,rezervele disponibile.

Apoi,trece în mod natural la lipoliză (descompunerea grăsimilor). Astfel,când te trezeşti,te afli într-o fază de ardere a grăsimilor. Dacă în acel moment faci o activitate fizică,organismul îşi va lua energia necesară din grăsimea depusă. Motiv pentru care specialiştii recomandă alergatul,gimnastica şi mersul pe jos.

3. Nu uita de vinete,mere,migdale

Anumite alimente ajută organismul în procesul de ardere a grăsimilor şi împiedică acumularea surplusului ponderal. Alimentele cu astfel de proprietăţi sunt vinetele,pieptul de pui,merele,lămâia,morcovii,iaurtul şi dovleceii. Totodată,trebuie să bei zilnic doi litri de apă,căci ajută metabolismul,elimină toxinele din organism.

4. Omega 3,grăsimi care ­topesc... grăsimi!

Benefici pentru sănătatea ini­mii şi a creierului,acizii graşi Omega 3 au un rol important şi în controlul greutăţii. Aceste grăsimi,absorbite rapid în sânge,accelerează metabolismul şi grăbesc arderea grăsimilor saturate,responsabile pentru creşterea în greutate.

Totodată,acizii graşi Omega 3 sunt excelenţi energizanţi şi antidepresivi. Consumând peşte gras,seminţe de in şi nuci (bogate în Omega 3),vei deveni şi mai energică.

5. Ceaiul verde,un remediu eficient

Mai multe studii medicale au demonstrat că,datorită conţi­nu­tului bogat de poli­fenoli,ceaiul verde te ajută să arzi grăsimile,stimulând arderile. Astfel,o cercetare a oamenilor de ştiinţă de la Universitatea din Chicago a arătat că două-trei căni cu ceai verde consumate zilnic reduc depozi­tul de grăsime de sub piele,mai ales din zona abdomenului.

Ca să slăbesc trebuie să ­renunţ complet la grăsimi?

În niciun caz! Grăsimile saturate sunt o rezervă de energie,stau la baza sintetizării hormonilor şi au şi un puternic rol antiinflamator. Tot ele aduc organismului un aport important de vitamine A,D,E şi K.

În afara acestor aspecte,grăsimile întăresc sistemul imunitar. Totodată,o nutriţionistă celebră,expertă în grăsimile alimentare,Mary Enig,spune că 50% din totalul grăsimilor pe ­care le consumăm zilnic trebuie să fie saturate.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg