Aceasta este cea mai recomandată băutură pentru slăbit!

1 69878 original jpg jpeg

Dacă vrei să ţii o dietă pentru a slăbi, cea mai bună este cea pe bază de ceai verde, dar trebuie să ştii că pentru cele mai bune rezultate, trebuie băute trei ceşti de ceai pe zi, în timp ce ai o dietă echilibrată.

Ceaiul verde ne place. Puţine sunt lucrurile mai satisfăcătoare decât atunci când ajungi acasă şi te bucuri de o cană cu ceai verde. Chiar dacă unii îl beau pur şi simplu pentru plăcere,alţii îl beau pentru a se bucura de nenumăratele beneficii pe care le au asupra sănătăţii,iar una dintre ele,cea mai populară,se referă la capacitatea sa de a stimula metabolismul pentru a slăbi.

Slăbeşte sănătos cu ceai verde:

Atunci când vrei să slăbeşti,trebuie să faci acest lucru în cel mai sănătos mod posibil. Ştii deja că există diete extreme,care limitează aportul de proteine,carbohidraţi,şi tot felul de grăsimi,chiar dacă corpul are nevoie de un echilibru din toate acestea.În loc,poţi ţine o dietă care să ofere proteine şi acizi graşi esenţiali,fiind cele care-i permit organismului să îndeplinească funcţiile. Totodată,dacă vrei să slăbeşti într-un mod sănătos,cu un stil de viaţă activ şi să profiţi de avantajele pe care le oferă natura,cel mai potrivit este ceaiul verde.Această băutură străveche te ajută să slăbeşti,fiind considerată un complement la o dietă sănătoasă,echilibrată. Aceasta nu va face minuni prin ea însăşi,de aceea,trebuie făcute alegerile alimentare cele mai sănătoase.

Iată cum te poate ajuta ceaiul verde să slăbeşti: 1.  Stimulează metabolismul

Unul dintre avantajele principale ale ceaiului verde este că acesta ajută la stimularea metabolismului,ceea ce permite arderea mai multor grăsimi. Catechinele din ceai sunt cele care cresc procesul de energie,ceea ce duce la arderea caloriilor. În plus,reduc pofta de mâncare,de aceea vei mânca mai puţin,de la o masă la alta,fără a recurge la gustări.

Un alt aspect este faptul că această băutură străveche ajută la menţinerea nivelului de  insulină şi al lipidelor din penetrarea celulelor. Toate acestea vor reduce treptat nivelul de grăsime corporală.

2. Este un excelent diuretic şi stimulent pentru ficat

Ceaiul verde este o modalitate foarte bună de a elimina toxinele din organism,care se acumulează în sânge şi intestine. În plus,ajută la eliminarea grăsimilor saturate prin urină,împreună cu alte substanţe care duc la balonare. Totodată,bând ceai ajuţi ficatul,care este stimulat şi reparat,împreună cu pancreasul. Acest ceai stimulează funcţiile,iar datorită conţinutului ridicat de antioxianţi,îi protejează de daune.

3. Este un antioxidant puternic

Ceaiul verde este un antioxidant natural puternic,capabil să încetinească procesul de îmbătrânire prematură şi să ne protejeze împotriva numeroaselor boli pe care le pot dezvolta datorită conţinutului său ridicat de polifenoli. Dar este important să ne amintim că ceaiul alb este de fapt cel mai puternic şi bogat în antioxidanţi,mult superior faţă de cel verde.

Cum trebuie să bei ceaiul verde pentru a slăbi:

Pentru a slăbi,trebuie să bei trei ceşti cu ceai în fiecare zi.

1. Prima cană o bei pe stomacul gol,în care adaugi suc de lămâie.

2. A doua ceaşcă trebuie băută la 20 de minute după masa principală a zilei. Acest lucru îmbunătăţeşte digestia şi absorbţia substanţelor nutritive.În plus,nu uita că nu trebuie să adaugi zahăr alb în ceai. Dar dacă ţi se pare prea amar,poţi adăuga o linguriţă de miere.

3. După cină,vei bea cea de a treia ceaşcă,dar cu cel puţin jumătate de oră înainte de a merge la culcare. De ce? Pentru că corpul are nevoie de timp pentru a digera alimentele mâncate.

4. Vei începe să observi rezultatele după circa două luni,dar în acest timp trebuie să elimini următoarele alimente din dietă.

-Sucurile şi băuturile îndulcite

-Dulciurile

-Produse de patiserie

-Carnea roşie

-Făina albă

-Produsele lactate grase

Info:

Dacă suferi de probleme cardiovasculare şi ai tensiunea arterială crescută,evită ceaiul verde pentru că conţine cafeină. Nu depăşi niciodată cele trei ceşti recomandate pe zi. În caz contrar,acesta poate avea efecte adverse.