Afacere cu mâncare tradiţională

1 63674 original jpg jpeg

Simţi nevoia să faci o schimbare în viaţa ta şi ai decis să începi cu cariera? Poţi da startul unei afaceri cu mâncare tradiţională. Ideea a fost adoptată de mulţi români şi le-a adus succes.

Fie că alegi să conduci o afacerecu zacuscă sau cu gemuri,fie că te bagi la mâncare mai dificil de preparat,cum sunt sarmalele,varza a la Cluj,musaca,ciorbele rădăuţeană şi ardelenească sau prăjituri,precum ecleruri,poţi reuşi dacă ai un capital cât de modest,care să te ajute să păşeşti cu dreptul în lumea micilor întreprinzători.

Afacere cu mâncare tradiţională – dulceţuri în combinaţii inedite

Important este să faci ce îţi place şi ce îţi iese mai bine. Dulceaţa ta de vişine cu nuci,ghimbir şi scorţişoară are un gust excelent şi toţi apropiaţii aşteaptă cu nerăbdare să le faci câte un borcănel imediat cum apar vişinele? Poate ar trebui să te gândeşti să comercializezi dulceaţa cu gust unic.  

Afacerilecu mâncare tradiţională s-au înmulţit de la an la an odată cu venirea crizei şi chiar dacă puterea de cumpărare a românilor a scăzut lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Mulţi români au lăsat baltă scaunul de birou şi au devenit proprii lor şefi. Au început timid,sceptici,dar aceia care au pus suflet în afacerealor au reuşit să scoată bani frumoşi din ea.

Afacere cu mâncare tradiţională – produse de patiserie şi prăjituri

Tineri absolvenţi de inginerie,stomatologie sau poate economişti au încercat să-şi deschidă magazine modeste unde să comercializeze produse de patiserie,cum este şi cazul Roxanei Dumitrache,o bucureşteancă de doar 26 de ani,a transformat spaţiul deţinut de părinţi într-o piaţă în „Patiseria Bunicii“.

Unul din secretele reuşitei este că a pus preţ la produsele ei în funcţie de suta de grame,astfel pare că patiseria deţinută de Roxana are cele mai mici preţuri.

6f55515b9e67e598239afde1f075cf85 jpg jpeg

Doi tineri din Bucureşti şi-au încercat şi ei norocul cu un laborator de ecleruri. Au investit câteva zeci de mii de euro,dar după un an au deschis un nou magazin şi au şi angajaţi.

Afacere cu mâncare tradiţională – borcane cu zacuscă,murături şi gemuri

Cele mai bine merg afacerile cu borcanele cu preparate ca după vremea bunicii. În judeţul Neamţ,Cristina Socea a „construit“ o făbricuţă online de dulceţuri,„Dulceţuri tradiţionale Cristina“.

Prin intermediul internetului,tânăra antrepenoare vinde borcane cu dulceţuri după reţete clasice dar şi combinaţii inedite,borcane cu zacuscă,sticle cu siropuri fructate şi nu numai,însă s-a specializat şi murături.

Acestea din urmă sunt comercializate sub numele „Bunătăţi de Casă Cristina“. Pentru prepararea produselor utilizează ingrediente bio,din producţia proprie,şi îşi completează stocul cu alimente de la vecinii gospodari.



Recente

femeie antreprenor magazin flori 8279013 jpg
vitaly gariev WHXI5Ciuu0c unsplash jpg
De ce e numit Sfantul Apostol Andrei ocrotitorul Romaniei  Sursa imagine shutterstock 524363197 jpg
tinctura de usturoi beneficii jpeg
photorealistic style clouds woman jpg
Cele mai recomandate scaune auto pentru copii în 2025 jpg
copil strange monede intr un borcan 7118209 jpg
1762850981 rGLC png
leasing png
top view online psychologist concept jpg
toamna jpg
bride putting earrings jpg
calendar ortodox 2018 27 octombrie sfantul dimitrie basarabov jpeg
2150936613 jpg
Gestionarea eficienta a unui credit nevoi personale Sfaturi de baza jpg
7955 jpg
portrait young blonde woman posing jpg
gold aesthetic wallpaper with hand wearing rings jpg
portrait human being depicted with angel wings jpg
pexels yankrukov 7233912 jpg