Află care este cea mai bună dietă de slăbit din lume!

1 69129 original jpg jpeg

Dieta DASH, bogată în legume, cereale integrale şi produse lactate cu conţinuturi scăzute de grăsimi, a ocupat primul loc în topul general al celor mai bune diete din lume, potrivit Reuters.

Dieta DASH,care determină o scădere a tensiunii arteriale fără administrarea de medicamente,a fost aleasă de un grup de experţi în sănătate drept cea mai bună dietă pentru persoanele diagnosticate cu diabet şi,totodată,cea mai bună soluţie pentru o alimentaţie sănătoasă,potrivit specialiştilor.

În schimb,Weight Watchers şi-a păstrat primul loc în topul specializat al celor mai bune diete ce vizează scăderea în greutate,fiind urmată de dieta slab calorică HMR (Healthy Management Resources),ce constă într-un plan de înlocuire a alimentelor care îngraşă. Pe locul al treilea în acest top s-a clasat dieta Jenny Craig,care se bazează pe alimentele preparate în casă cu scopul de a elimina kilogramele în exces.

Dieta TLC (Therapeutic Lifestyle Changes),care a fost concepută pentru a scădea concentraţiile de colesterol,a ocupat locul al doilea în topul general al dietelor. Locul al treilea a fost ocupat,la egalitate,de dieta mediteraneană,dieta Weight Watchers şi dieta Mayo Clinic.

La polul opus al clasamentului,pe ultimul loc,s-au clasat dieta Paleo,care se concentrează pe carne,peşte şi legume,şi dieta Dukan în patru paşi.

Dieta Weight Watchers,care se bazează pe un sistem de puncte atribuite alimentelor,dieta Jenny Craig şi dieta mediteraneană,care are la bază consumul de legume şi uleiul de măsline,sunt considerate dietele cel mai uşor de urmat.