Află care sunt cele mai periculoase diete

1 61984 original jpg jpeg

Atunci când începi o dietă trebuie să te asiguri că aceasta nu îţi afectează sănătatea în niciun fel. Asigură-i organismului tău toate substanţele necesare, evitând astfel dietele care sunt incomplete şi care nu-ţi hrănesc organismul cum trebuie.

Dieta cu supe

Cele mai potrivite supe pentru a slăbi sunt cele de pui şi cele de varză,însă nu sunt printre cele mai sănătoase. Acestea într-adevăr,îţi dau senzaţia de saţietate,de plin,dar nu îţi oferă doza de nutrienţi necesară pentru ca organismul tău să funcţioneze cum trebuie. Poţi slăbi,dar te poţi alege cu diferite afecţiuni,iar după ce ai renunţat la ea te vei pune foarte repede kilogramele la loc.

Citeşte şi:

Slăbeşte cu dieta pe culori

Dieta rapidă pentru plajă

Dieta cu grefe

Cu această dietă se spune că nu ai restricţii la mâncărurile tale preferate,atât timp cât consumi grefe. Cine nu ar vrea o astfel de dietă? Însă nu au fost dovedite aceste presupuneri,de aceea ar fi mai bine să încerci o dietă recomandată de medicul nutriţionist. În niciun caz nu începe o dietă bazată doar pe grefe,deoarece nu îţi poţi lua din ele toate substanţele necesare.

Dieta cu mâncare pentru copii

Dieta constă în consumul a 14 borcănaşe de mâncare pentru copii pe zi,după care poţi mânca o cină pentru adulţi,dacă simţi nevoia. Mâncarea pentru copii nu conţine multe calorii,de aceea poţi slăbi uşor. Aceasta,însă,nu este sănătoasă fiindcă nu conţine nutrienţii necesari unui adult. Organismul tău nu este cel al unui bebeluş,de aceea nu te poţi hrăni cu mâncarea lui.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg