Află secretele tinerei care a slăbit 92 de kilograme iar acum arată uimitor

1 74500 original jpg jpeg

Simone Anderson, o tânără de 26 de ani din Noua Zeelandă a reuşit să slăbească 92 de kilograme, devenind astfel un model pentru multe femei care doresc să îşi schimbe modul de viaţă.

După uluitoarea transformare,tânăra doreşte să le împărtăşească şi celor care îi urmăresc activitatea pe contul de Instagram etapele prin care a trecut şi trucurile care au ajutat-o să ajungă să arate atât de bine.

Meniu gândit pentru întreaga săptămână

Pentru a sta departe de tentaţii,Simone a întocmit un plan de acţiune pe care l-a respectat cu sfinţenie. La sfârşitul săptămânii îşi programa mesele pentru următoarele zile,îşi trecea pe lista alimentele de care are nevoie şi mergea la cumpărături,fără să adauge şi alte produse. Ea susţine că determinarea este extrem de importantă şi că dacă îţi planifici meniul de la început este mult mai uşor să slăbeşti.

Renunţarea la obiceiurile nesănătoase

De multe ori se întâmpla să i se facă poftă să ronţăie ceva nesănătos,cum ar fi chipsurile,şi a fost o adevărată provocare pentru ea să se dezică de acest obicei. Cum a procedat? A început să îşi prepare gustări sănătoase,din legume şi fructe crude. Astfel a avut de unde să îşi ia energia ca să poată merge la sală chiar şi de două ori pe zi,cel puţin 45 de minute. A renunţat să consume vin la ieşirile cu prietenii seara şi să le înlocuiască cu apă şi cu smoothie.

Citeşte şi:3 trucuri care te ajută să cureţi fructele în câteva secunde

Ce conţinea meniul

Desigur,meniul varia de la o zi la alta,dar tânăra a vrut să le arate oamenilor că poţi slăbi mâncând şi că nu înfometarea este soluţia. La micul dejun bea pe stomacul gol un shake preparat dintr-o banană şi o cană cu lapte,apoi până în masa de prânz lua o gustare care consta în câteva nuci şi un fruct mic. La prânz mânca omletă cu legume,iar la cină ceva uşor,precum o porţie de somon cu o garnitură de orez brun,avocado şi un ou fiert tare. Dacă avea poftă de ceva dulce,reuşea să şi-o potolească bând un ceai.

Transformarea stilului de viaţă

Tânăra este mândră de rezultate şi chiar dacă a slabit 92 de kilograme,îşi menţine acelaşi program:mese planificate,sport,gustări sănătoase,multă hidratare. Nu îşi privează organismul de nicio grupă de alimente şi asta pentru că nu a ţinut o dietă,ci şi-a schimbat stilul de viaţă.

Citeşte şi:Cum poţi avea un stil de viaţă sănătos cu bani puţini

sursă foto:Instragram