Alimente care ard mai multe calorii decât conţin

1 69129 original jpg jpeg

Sunt foarte multe fructe şi legume care conţin puţine calorii. Cu ajutorul acestora poţi să pierzi în greutatea foarte repede. Iată care sunt ele!

Ţelina

Această legumă este foarte saracă în calorii,mai ales că ea conţine foarte multă apă. Atâta timp cât nu o combini cu alimente cu multe grăsimi,ea poate fi o gustare care-ţi dă senzaţia de saţietate şi care te ajută să pierzi în greutate.

Citeşte şi:

7 alimente cu puţine calorii

Câte calorii arzi în timp ce faci sport?

Grapefruit

Acest fruct este dulce şi delicios,având foarte puţine calorii,care ard odată cu digestia. Asigură-te că nu presari zahăr peste fruct,pentru că în felul acesta nu vei reuşi să dai jos kilogramele în plus.

Salată verde

Este un alt aliment bogat în apă şi fibre. Consumă cât mai multe salate,fie pe post de aperitiv,fie pe post de garnitură,înlocuind în felul acesta pâinea.  

Castraveţi

Poţi utiliza această legumă în foarte multe reţete,dar,poţi s-o consumi fără nicio altă combinaţie. Taie câţiva catrsaveţi felii şi mănâncă-le sub formă de chips-uri. Dacă doreşti să dai feliilor un gust aparte,presară piper sau sos fierbinte pe acestea.

Dovlecei

Pentru a putea slăbi trebuie să consumi dovleacul crud şi proaspăt. Acesta conţine doar 15 caloriipe porţie,dar organismul tău va arde mult mai multe,în urma digestiei.

Conopida

Conţine numeroase fibre şi vitamine şi poate fi gătită în multe preparate. Pentru a scăpa de kilograme,consumă-le gătite la cuptor.

Caise

În loc să mănânci un desert cu multe calorii,optează pentru câteva felii de caise. Pe lângă faptul că au un gust foarte bun,caisele conţin foarte multe substanţe nutritive.

Ardeii

Dau aromă mâncărurilor şi cresc metabolismul. Pe lângă asta,aceştia conţin puţine calorii. Consumă-i în salate şi vei vedea cum vei pierde în greutate.