Alimente care te ajută să slăbeşti

1 69129 original jpg jpeg

Unul dintre aspectele cele mai grele ale slăbitului este dieta. Însă, din fericire, nu trebuie să te abţii de la a mânca, ci este important să ştii ce alimente să incluzi în regimul tău alimentar. Noi iti aratam acele alimente care te ajută să slăbeşti.

1. Alimente care te ajută să slăbeşti-Boabe de fasole neagră

Boabele de fasole neagră abundă în proteine,motiv pentru care este indicat să le incluzi în dietă. Astfel,vei putea renunţa mai uşor la produsele animale. 

2. Fulgi de ovăz

Fulgii de ovăz te ajuta sa slabesti deoarece sunt o sursă excelentă de fibre,care reglează digestia şi cresc senzaţia de saţietate. Îi poţi consuma în combinaţie cu lapte sau iaurt.

3. Avocado

Pe lângă faptul că este o sursă bună de fibre,avocadoul conţine acid oleic,un compus care face parte din categoria grăsimilor mononesaturate. Rolul lui este acela de a reduce senzaţia de foame si ca urmare te ajuta sa slabesti.

4. Alimente care te ajută să slăbeşti-Somon

O altă sursă bune de proteine şi de grăsimi sănătoase este somonul. În plus,în compoziţia acestui tip de peşte se găsesc compuşi care stimulează arderea grăsimilor din corp.

5. Broccoli

Această legumă abundă în fibre,dar este săracă în calorii,fapt pentru care este recomandată pentru un consum constant daca doresti sa slabesti. De asemenea,în broccoli se găsesc compuşi care au proprietăţi anticancerigene.

6. Grepfrut

Dintre toate fructe,e grepfrutul conţine un compus care scade nivelul insulinei din corp,ceea ce înseamnă că organismul va stoca într-un procent mai mic caloriile consumate sub formă de grăsimi. De asemenea,grepfrutul conţine 90% apă,iar hidratarea este esenţială în procesul de slăbire.

7. Alimente care te ajută să slăbeşti-Vin roşu

Consumat cu moderaţie,vinul roşu împiedică formarea depozitelor de grăsimi în corp,graţie resveratrolului,un antioxidant pe care îl conţine din plin. Când bei un pahar de vin roşu,creşte şi abilitatea organismului de a arde caloriile consumate în maximum 90 de minute.