Alimente care te scapă de celulită

1 70063 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi se confruntă cu aspectul neplăcut al celulitei. Poţi să scapi de ea cu ajutorul masajului şi a unui stil de viaţă echilibrat. Iată ce alimente îţi vin în ajutor!

Ceaiul verde

Ingredientul activ care se găseşte în ceaiul verde,în cel de păpădie şi în ceaiul de ghimbir accelerează metabolismul şi creşte arderea grăsimilor,oprind extinderea celulelor de grăsime care favorizează apariţia celulitei. Ceaiul verde elimină toxinele şi împiedică încreţirea pielii.

Citeşte şi:

Soluţii utile pentru a preveni celulita

Scapă de celulită cu miere şi scorţişoară

Uleiul de măsline

Nutriţioniştii spun că femeilor nu ar trebui să le fie frică de grăsimi.Uleiul de măsline oferă corpului grăsimi mononesaturate,care nu sunt puternic procesate,şi polifenoli care ţin tiroida sănătoasă. Funcţionarea corectă a tiroidei stimulează metabolismul,arde grăsimile şi consolidează celulele pielii.

Ciocolata neagră

Cacaua naturală este plin de antioxidanţi,care descompun grăsimile şi consolidează pielea. Specialiştii recomandă consumul de ciocolată neagră pentru o piele fără celulită.

Somonul

Este bogat în antioxidanţi,care descompun celulele de grăsime din celulită. Totodată,acizii graşi Omega-3 care se găsesc în somon reduc pofta de mâncare,repară şi consolidează ţesutului pielii şi fibrele şi scade acumularea toxinelor din interiorul vaselor de sânge.

Seminţele de floarea soarelui

Conţin vitamina E,potasiu şi zinc,precum şi vitamina B6. Aceasta din urmă ajută la metabolizarea proteinelor care consolidează şi repară ţesutul conjunctiv. Totodată,dacă introduci în alimentaţie seminţele de floarea-soarelui,elimini excesul de apă şi balonarea,care fac celulita vizibilă.

Ardei iuţi

Conţin vitamina B6 care reface şi întăreşte ţesutul conjunctiv,făcându-i o armă excelentă în lupta împotriva celulitei. Specialiştii sunt de părere că substanţa care dă ardeilor iuţeala specifică,capsaicina,poate stimula metabolismul cu până la 25% după ce-i mănânci,timp de trei ore. Prin uramrea,organismul reuşeşte să ardă suficient caloriile,ajutând la pierderea grăsimilor. De asemenea,ardeiul iute îmbunătăţeşte fluxul sangvin,înroşirea feţei elimină toxinele şi reduce depozitele de grăsime care se găsesc în ţesuturile conjunctive,reducând aspectul neplăcut al celulitei.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg