Aminoacizi pentru slăbit. 5 substanţe care te vor face suplă

1 74096 original jpg jpeg

Temperaturile din ce în ce mai ridicate te îndeamnă să porţi rochiţe vaporoase, care ar trebui să-ţi pună în valoare silueta. Dacă nu te lauzi cu un corp de invidiat, iată 5 aminoacizi pentru slăbit care te vor ajuta să-l obţii.

Amino-acizii sunt substanţe din care sunt formate proteinele,esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. El are nevoie de 20 de proteine,însă 8 dintre acestea nu pot fi produse de către organism,ci trebuie luate din alimente. Mai mult,acestea te ajută să slăbeşti,deoarece reduc pofta de dulce,diminează apetitulşi cresc rata metabolismului.

1. Aminoacizi pentru slăbit - Cisteina

Acest aminoacid reduce pofta de mâncare,la doar câteva minute după ce a fost consumat. Se găseşte din belşug în alimente precum peştele,carnea de pui,carnea de oaie,iaurt,ouă,broccoli,soia,fasole verde,banane şi fulgi de ovăz.

2. L-carnitina

Are rolul de a arde grăsimile,transformându-le în energie,în loc de depozite de grăsime. Poţi beneficia de proprietăţile sale dacă vei consuma alimente precum fasole boabe,nuci şi iaurt degresat.

3. Aminoacizi pentru slăbit - L-glutamina

Principalul inamic al pierderii tale în greutate este nevoia constantă de dulciuri. Acum o poţi stopa dacă consumi alimente ce conţin acest amino-acid. În plus,l-glutamina stimulează formarea masei musculare şi îmbunătăţeşte digestia. Se găseşte în carne de vită,de pui,legume crude şi ouă.

4. L-triptofan

Este unul dintre cei mai cunoscuţi aminoacizi,având numeroase beneficii pentru sănătate. El stimulează producţia de serotonină,un hormon care  îţi dă o stare de bine şi te face să mănânci mai puţin. Este prezent în carnea de curcan,spanac,migdale,iaurt şi dovleac.

5. Aminoacizi pentru slăbit - L-arginina

Este cea care grăbeşte arderile şi scade colesterolul,reduce riscul de diabet şi încetineşte procesul de îmbătrânire. Printre alimentele cu cel mai mare conţinut de l-arginină se numără lactatele,nucile,orezul brun,stafidele şi seminţele de susan.

Citeşte şi:

Acizii graşi Omega-3 combat inflamaţiile!

Slăbeşte cu dieta la 3 ore!Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg