Aşa slăbeşti cu supe de toamnă!

1 71031 original jpg jpeg

Vrei să-ţi recâştigi silueta fără efort şi cu o dietă plăcută? Nimic mai simplu! Poţi slăbi cu ajutorul supelor delicioase de toamnă.

Pe lângă faptul că hidrateaza organismul,supele de toamnă au puţine calorii şi te ajută să slăbeşti uşor. Nu numai că îţi asigură senzaţia de saţietate,dar sunt şi foarte sănătoase,ajutând la digestie şi la curăţarea intestinelor.Poţi mânca oricând

Supele de legume pot fi consumate în orice moment al zilei,ori de câte ori simţi nevoia să mănânci,fără a face excese. Urmând cu sfinţenie o astfel de dietă,vei putea slăbi două kilograme,într-o singură săptămână.

Nu trebuie să pierzi din vedere faptul că acest regim nu este recomandat dacă ai sau eşti predispusă la anemie. Un bol cu supele propuse de noi are între 45 şi 60 de calorii.

supă de praz;două-trei pere;ceai neîndulcit sau suc de afine.

supă de conopidă,orice fel de legumă cu frunză verde,excepţie făcând fasolea verde şi mazărea. Nu se consumă fructe.

supă de varză;câteva feliuţe de gutuie şi un măr;o salată preparată dintr-o gulie rasă,salată verde,o roşie,mărar,ardei gras,castraveţi.

supă de praz;o banană şi o cană de lapte degresat.

supă de conopidă;125 de grame de carne de vacă,pregătită la grătar,şi două roşii proaspete. Pe parcursul zilei,se consumă din plin apă şi ceai de fructe,îndulcit cu miere.

supă de praz – cel puţin o dată – 200 de grame de peşte la grătar şi o salată din legume de sezon ca în ziua a treia,în cantitatea dorită.

supă de varză;orez integral fiert cu ulei de măsline;salată din legume de sezon (o gulie sau un morcov ras,salată verde,o roşie,mărar,ardei gras,varză roşie,castraveţi).

Supă de praz

Ingrediente pentru 4 porţii:

*2 fire de praz mai groase

* 2 cartofi potriviţi

*1 ceapă medie

*1 morcov

*sare

* 1 rădăcină de păstârnac

* 3 linguri ulei de măsline

Cum se prepară

Se curăţă zarzavatul şi legumele de coajă şi se taie în cubuleţe cartofii,iar morcovii,prazul,ceapa şi păstârnacul se taie în rondele.

Prazul se căleşte în uleiul de măsline,la foc potrivit,timp de două-trei minute,apoi se adaugă ceapa. După cinci minute,se adaugă cartofii,morcovul,păstârnacul,ţelina şi se toarnă apă atât cât să le acopere. Se adaugă sare după gust şi se lasă la fiert timp de o oră. Dacă doreşti,o poţi pasa cu un blender până obţii o supă cremă.

Foto:Photoland /Photononstop