Băuturi delicioase şi cu puţine calorii

1 63462 original jpg jpeg

Ca să dai jos câteva kilograme, nu trebuie să te înfometezi şi să ţii diete stricte, care să te anemieze. Poţi slăbi inteligent, asigurându-ţi necesarul de vitamine şi minerale, dar şi de energie pentru mare parte din zi, consumând amestecuri delicioase din fructe, iaurturi, ciocolată şi brânză.

Înlocuieşte gustările dintre mese cu unul din aceste cocteiluri energizante şi pline de vitamine. Au puţine calorii şi te ajută să scapi de grăsimea de burtă. Află care din aceste amestecuri are asemenea calităţi.

Cocteil cu fructe de pădure

Fructele de pădure sunt surse importante de fibre. Amestecate cu cacao şi banane,oferă o cantitate mare de proteine şi peste zece grame de fibre,care îţi vor da senzaţia de saţietate şi te ajută să eviţi cu succes momentele cand simţi nevoia să ronţăi ceva.

Mai mult,cocteiluleste special pentru că are proprietăţi de reducere a grăsimii de pe abdomen.

Ai nevoie de 100 ml de iaurt fără grăsimi,o banană,o jumătate de cană de afine,o jumătate de cană de căpşuni,o jumătate de cană de zmeură,o jumătate de cană de lapte cu cacao şi o jumătate de ceaşcă de apă.

Amestecă-le pe toate într-un blender şi savurează cocteilul până la ultima picătură.

Băutură cu tofu

Dimineaţa trebuie să consumi o cantitate de proteine,dacă vrei să slăbeşti. Acestea îţi dau energia de care ai nevoie pentru diferite activităţi şi te ajută să depăşeşti momentele când nivelul de zahăr din sânge scade şi simţi nevoie de ceva dulce.

Brânza tofu îţi asigură o cantitate mai mare de fibre şi proteine,dar poate da un efect neplăcut,îţi poate da senzaţia de balonare. Poţi trece peste aspectul acesta,dacă te gândeşti că tofu este uşor de digerat şi este un produs alimentar sănătos.

Fă un cocteil din 75 g de brânză tofu,o ceaşcă de lapte de soia cu vanilie,o banană îngheţată,o jumătate de lingură cu unt de arahide. Amestecă toate ingredientele într-un blender,până se obţine o pastă cu miros şi gust plăcut de vanilie şi consumă-l proaspăt.

Băutură energizantă cu fasole

Nu spune nu,până nu o încerci! Ştim,să pui fasoleîntr-un cocteil poate suna ciudat,dar îi dă consistenţă cremoasă şi nu are gust neplăcut deloc. Ce e mai important,este extrem de bogată în fibre şi te satură pentru mare parte din zi.

În plus,această băutură cremoasă stimulează metabolismul. Dacă adaugi şi un praf de scorţişoară la final,vei grăbi procesul de metabolizare fără nicio calorie în plus.

Pentru a prepara această cremă ai nevoie de 200 ml de iaurt cu vanilie,8 migdale pisate,o jumătate de cană de broccoli fiert şi scurs de apă,o ceaşcă de căpşuni congelate,o jumătate de ceaşcă de piure de fasole,o jumătate de cană de ceai verde rece,o lingură de fulgi de ovăz,o jumătate de linguriţă de scorţişoară.

Omogenizezi într-un blender toate ingredientele,mai puţin scorţişoara,pe care o laşi la final şi o presari,de decor,la servire.

Cremă de nuci

Surse bogate în proteine şi grăsimi esenţiale bune,cum sunt Omega 3,nucile sunt preferate de persoanele care vor să mănânce sănătos,dar şi de cele care vor să slăbească. În combinaţie cu fructe şi ghimbir,nucile dau un gust savuros cocteilului.

Petru a-l prepara ai nevoie de o cană de cireşe congelate,o cană de căpşuni,o cană de varză fiartă,un sfert de cană de nuci,o linguriţă de germeni de grâu,o jumătate de lingură de ghimbir proaspăt ras şi un o jumătate de cană de ceai verde.

Amestecă toate ingredientele bine până ce obţii o pastă gustoasă şi săţioasă.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg