Carbohidraţi la cină - da sau nu?

1 60616 original jpg jpeg

Cercetătorii demontează mitul potrivit căruia consumul de carbohidraţi în timpul serii este cel mai periculos pentru siluetă. Mai mult de atât, specialiştii au descoperit beneficii importante ale consumului de carbohidraţi în a doua parte a zilei.

O porţie de paste consumată la sfârşitul zilei are printre beneficii reducerea riscului de diabet şi de boli cardiace. Sursă bună de energie,clasa carbohidraţilor include pastele integrale,pâinea,orezul şi boabele de fasole.

Potrivit cercetătorilor,dieta creşte nivelul de saţietate şi influenţează producerea de hormoni asociaţi cu factorii de risc care duc la apariţia atacului cerebral. Ei au asigurat că regimul este promiţător pentru oamenii supraponderali care încearcă să slăbească.

Studiul,publicat în Jurnalele de Nutriţie,Metabolism şi Boli Cardiovasculare (Nutrition,Metabolism and Cardiovascular Diseases journals),  sugerează,mai departe,că efectele pe care le are consumul de carbohidraţi la cină îi avantajează pe oamenii cu risc ridicat de diabet sau de boli cardiovasculare din cauza obezităţii.

„Descoperirile reprezintă baza pentru o dietă alternativă mai potrivită pentru aceia care întâmpină dificultăţi în respectarea dietelor de-a lungul timpului",au afirmat autorii studiului.



Recente

find the third cat jpg
shutterstock 1310620391 jpg
femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg