Ce diete sunt la modă vara asta

1 74738 original jpg jpeg

Te chinuieşti să ajungi la silueta mult-visată, dar ţi se pare că oricât de mult te străduieşti, tot nu reuşeşti să scapi de kilograme? Pe lângă voinţă şi dorinţă, mai ai nevoie de ceva foarte important: o dietă care să te mulţumească. Iată ce ai putea încerca!

Dieta flexibilă

Dacă ideea de a renunţa complet la carne nu te încântă,poţi urma dieta flexibilă. Acest regim alimentar presupune consumul de alimente variate,precum tofu,quinoa,fructe,legume şi carne. Avantajul major al acestei cure este că nu trebuie să renunţi la unele alimente,aşa cum cer unele diete restrictive. Specialiştii spun că femeile active trebuie să consume aproximativ 30 de grame de proteine la masă,aşa că ţine cont de aceste recomandări,dacă ai de gând să urmezi acest regim alimentar.

Citeşte şi:De ce sunt căpşunile considerate printre cele mai sănătoase fructe

Dieta Dash

Acest regim alimentar reprezintă o bună abordare dietetică pentru a scădea tensiunea mare,spun specialiştii. Asta se datorează faptului că dieta nu se concentrează doar pe alimentele cu conţinut scăzut de sodiu,ci pe toate alimentele,în special pe carne slabă,cereale integrale,fructe,legume şi grăsimi sănătoase.

Dieta mediteraneană

Acest regim alimentar se concentrează pe limitarea cosumului cărniiroşii,a zahărului şi a grăsimilor saturate şi includerea în alimentaţie a grăsimilor sănătoase din peşte şi ulei de măsline. Pe lângă acestea,cei care ţin această dietă trebuie să consume şi cereale integrale,fructe şi legume proaspete.

Dieta Low FODMAP

Cunoscută şi sub denumirea de dieta fără zaharide uşor fermentabile,acest regim alimentar este destinat să atenueze suferinţele digestive,prin eliminare grâului,secarei,mierii,anumitor fructe,precum mere,ceapă,leguminoase,şi dulciurilor artificiale. În timp ce ţii dieta,poţi să mănânci carne de pasăre,peşte,ouă,nuci,seminţe.

Citeşte şi:4 fructe care previn cancerul

Dieta cu supă

Am tot auzit de sucuri de detoxificare a organismului. Pentru rezultate durabile,specialiştii spun însă să apelezi la un program de curăţare cu supe. Acestea sunt o modalitate foarte bună de a consuma o cantitate mare de substanţe nutritive-inclusiv fibrele şi proteinele care lipsesc adesea din sucuri – menţinând în acelaşi timp un nivel scăzut de zahăr în sânge. Pentru o pierdere consistenta în greutate,este esenţial ca persoana în cauză să consume alimente bogate în vitamine şi minerale,iar supele fac această treabă mult mai uşoară.

Credit foto:www.thelist.comRecente

animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg