Cea mai bună combinaţie alimentară care topeşte grăsimile

dieta fără carbohidraţi jpeg

Există nenumărate modalităţi prin care poţi scăpa de kilogramele în plus, însă cea mai bună soluţie este aceea de a consuma alimente care intensifică metabolismul şi stimulează arderea depozitelor de grăsimi.

Cea mai bună combinaţie alimentară care topeşte grăsimile este cea formată din ridiche albă japoneză şi morcovi.Ridichea albă japoneză este o sursă importantă de vitamina C,beta-caroten,calciu,potasiu şi fier. De asemenea,această legumă conţine fructoză,pectină şi celuloză-compuşi care grăbeşte digestia alimentelor.

Citeşte şi:

Uite ce să incluzi în dieta ta ca să slăbeşti!

Slăbeşte 3 kg în 5 zile cu dieta cu struguri!

Pe de altă parte,morcovii conţin din plin beta-caroten,fibre,vitamine A şi C,fier,glutamine,potasiu,calciu,pectine,uleiuri esenţiale,asparagină,celuloză,proteine şi alte substanţe care au un rol important în arderea depozitelor de grăsime.

Folosite împreună,cele două legume au puterea de a topi grăsimile în câteva zile.

Ai nevoie de jumătate de cană de ridiche albă rasă taiată bucăţele şi de o jumătate de cană cu morcov tăiat cubuleţe. Ingredientele se pun la fiert câteva minute,după care se adaugă puţin sos de soia.

Această combinaţie alimentară nu se consumă mai mult de 10 zile la rând.