Cele mai creative moduri de a câştiga bani

1 66923 original jpg jpeg

Când e vorba de bani, niciodată nu ai prea mulţi, nu? Fie mai vrei o rochie la modă, fie îţi mai trebuie ceva finanţare pentru a putea merge măcar anul acesta în concediu la Roma, fie pur şi simplu îţi doreşti o siguranţă financiară.

În continuare poţi afla câteva modalităţi simple,dar eficiente,de a câştiga bani în plus,fără a consuma prea multă energie sau timp.

 Reciclează-ţi telefonul/telefoanele

Pun pariu că ai un telefon vechi prin casă,dacă nu chiar mai multe. Totuşi,dacă te decizi să renunţi la el şi la amintirile care te leagă de el,ai putea obţine câţiva bănuţi care se adaugă la venitul tău total.  O mulţime de companii oferă despăgubiri pentru reciclarea telefoanelor vechi,care sunt expediate undeva în Asia unde ulterior sunt demontate. Dacă vrei şi mai mulţi bani,cere-le şi prietenilor să îţi doneze mobilele vechi.

Fă bani din muzică

Vei spune că nu ai voce. Nu-i nimic,nici nu trebuie. E de ajuns să îţi placă să mixezi muzică sau pur şi simplu să ai un playlist bogat. Sunt foarte mulţi oameni care caută pe cineva priceput,nu neapărat DJ,care să le pună muzică la diverse evenimente restrânse. De ce să nu fii tu cea de care au nevoie?

Distribuie pliante

Nu este deloc greu,îţi ocupă puţin timp şi îţi aduce bani destui în portofel,încât să îţi permiţi să mergi în citybreak-ul mult visat. Alocă împărţirii de pliante câteva ore la final de săptămână,companiile au mare nevoie de oameni ca tine.

Vinde hainele din garderobă,care nu-ţi mai vin

Sunt o grămadă de site-uri şi pagini pe Facebook unde femei ca şi tine îşi scot la vânzare articole de îmbrăcăminte. Ce rost are să mai păstrezi rochia de la balul de absolvire sau pantofii care te strângeau chiar şi acum 5 ani,cu atât mai mult astăzi când stai mereu în picioare şi eşti obosită? Hainele nu trebuie adunate stivă,mai ales că gusturile se schimbăde la an la an. Dar ce ţie nu îţi mai trebuie sau nu îţi mai place astăzi,cu siguranţă va atrage privirile alteia,care îţi va da şi ceva bănuţi ca să îţi facă loc în dulap.

Completează chestionare,contra unor sume de bani

Da,da,ai citit bine. Sunt site-uri care te plătesc pentru a participa la sondaje de opinie. Nu trebuie să cauţi tu sondajele la care vrei să participi. Pur şi simplu te înscrii într-o bază de date,iar ei te contactează de fiecare dată când profilul tău corespunde cu cel al grupului ţintă.

Vinde cărţile vechi

La ce îţi mai folosesc toate manualele şi cărţile cumpărate în timpul liceului şi al facultăţii? Ocupă loc în bibliotecă fără să pasioneze pe careva. Este timpul să scapi de ele şi să faci ceva bani pentru tableta aceea la care ţi-a rămas gândul. Din aceeaşi categorie fac parte şi teancurile de cursuri fotocopiate. Studenţii abia aşteaptă să le cumpere la un preţ mai mic.Recente

corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg
Sfintii Trei Ierarhi  Sursa foto Shutterstock jpg
Casatorie jpg