Cele mai nebuneşti metode de slăbit

1 73850 original jpg jpeg

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, nu puţini sunt cei care sunt în stare să apeleze la tot felul de soluţii nebuneşti. Oamenii de ştiinţă au întocmit o listă cu cele mai ridicule metode de slăbit. Iată care sunt ele!

Îngheţarea ţesutului adipos

Cercetătorii de la Massachusetts General Hospital au creat o metodă prin care poate fi îngheţat ţesutul adipos. În timpul primei şedinţe,care durează 60 de minute,ţesutul adipos este presat între două plăci de răcire conectate la un tub. Medicii dermatologi spun că îngheţarea celulelor stimulează apoptoza sau moartea programată a celulelor. După două-trei luni de tratament,organismul elimină celulele adipoase afectate. Se pare că această metodă reduce cu 22% ţesutul adipos.

Balonul gastric

Ştii acel sentiment neplăcut de plin pe care îl ai după o masă copioasă? Aceasta este şi ideea din spatele balonului gastric. În timpul procedurii,un balon de silicon este plasat endoscopic printr-un tub în stomac. Apoi,balonul este umflat până ajunge de mărimea unui grepfrut. Reacţiile adverse temporare pot include vărsături,greaţă,crampe şi disconfort. Dar,odată ce corpul se acomodează cu balonul gastic,nu există multe restricţii. Metoda este recomandată celor care vor să slăbeascămai bine de 20 de kilograme.

Citeşte şi:Tot ce trebuie să ştii despre pastilele de slăbit

Vaping

Vaping înseamnă inhalarea vaporilor produşi de obicei de o ţigară electronică. Oamenii de ştiinţă spun că metoda poate fi de ajutor şi celor care vor să slăbească,dacă se inhalează vapori artificiali de aromă. În felul acesta,se reduce pofta de foame.

Drenarea stomacului

Ţi s-a întâmplat să termini de mâncat şi să te gândeşti:cum ar fi dacă stomacul ar avea o supapă şi s-ar scurge din el o treime din ceea ce am mâncat? Această tehnologie există acum. Practic,chirurgical este inserat un tub în abdomen. O supapă rămâne în afara corpului,la acelaşi nivel cu pielea,ca un orificiu. La aproximativ o jumătate de oră după ce mănânci,deschizi tub şi elimini în toaletă o treime din conţinut.

Citeşte şi:Sucurile detox,eficiente pentru slăbit

Credit foto:www.theenquirer.co.uk