Cum să scapi de grăsimea în exces? Iată o modalitate eficientă!

weight loss tips jpeg

Dacă nu reuşeşt sub nicio formă să scapi de grăsimea în exces de pe abdomen, coapse, şolduri, fund sau picioare, îţi propunem să încerci cea mai simplă modalitate de slăbit, care promit rezultate uimitoare în scurt timp.

Este vorba de o băutură preparată din ingrediente naturale,care poate fi consumate atât înainte de a lua masa,cât şi după.

Pentru preparare,ai nevoie de:

-1 linguriţă de oţet din cidru de mere-un vârf de cuţit de pudră de ardei iute-sucul şi coaja unei lămâi 

Cum se prepară băutura

Mai întâi,spală bine lămâia,apoi dă-i coaja prin răzătoare. Peste coaja mărunţită se adaugă un pahar de apă fiartă. După 10 minute,adaugă sucul de la lămâie,oeţetul din cidru de mere şi pulberea de ardei iute.

Băutura se bea atât înainte de a mânca,cât şi după ce mănânci,iar de fiecare dată când mai iei câte o înghiţitură,amestecă bine ingredientele.

Cum acţionează băutura asupra corpului

Ardeiul iute îmbunătăţeşte digestia,accelerează metabolismul şi stimulează arderea depozitelor de grăsime. Capscaicina,substanţa activă din compoziţia ardeiului iute,stimulează sistemul nervos să crească temperatura corpului,contribuind astfel la accelerarea arderii grăsimilor.

Pe de altă parte,lămâia conţine o substanţă care încetineşte acumularea de grăsimi în corp,iar în coaja ei se găseşte un tip de zahăr care contribuie la arderea depozitelor de grăsime.

În plus,oţetul din cidru de mere stimulează descompunerea celulelor grase din corp şi,datorită acizilor naturali pe care îi conţine,dizolvă rapid toxinele şi grăbeşte eliminarea alimentelor din intestine care nu au putut fi digerate în mod corespunzător.