Cum să slăbeşti în timp ce mănânci. Iată ce să faci!

1 70359 original jpg jpeg

Dacă ştii ce alimente este indicat să consumi, nu trebuie să recurgi la înfometare pentru a slăbi. Totul ţine de stilul tău alimentar. Aşadar, descoperă secretele unei diete eficiente.

Consumă mere

Merele sunt o alegere bună în momentele în care ai poftă de ceva dulce. Conţin fibre dietetice care îmbunătăţesc digestia şi oferă o senzaţie de saţietate mai mult timp. În plus,merele au un efect diuretic,ceea ce înseamnă că elimini mai uşor excesul de lichide din corp. 

Include grepfruturi în dietă

Dacă mănânci o jumătate de grepfrut la masa de dimineaţă sau înainte de mesele principale,vei consuma mai puţine calorii de-a lungul zilei. În plus,grepfrutul conţine substanţe care stimulează arderea mai rapidă a depozitelor de grăsimi.

Condimentează-ţi mâncărurile cu piper negru

Datorită piperinei,piperul negru este unul dintre cele mai bune condimente care accelerează topirea grăsimilor.

Bea ceai verde

În locul sucurilor bogate în zaharuri,bea câte o cană de ceai verde. Această băutură detoxifică organismul,îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi intensifică metabolismul.

Consumă migdale sub formă de gustări

Dimineaţa,consumă migdale ca gustare,deoarece conţin din plin proteine. Astfel,nu vei mai simţi nevoia să consumi alte alimente bogate în grăsimi şi zaharuri. Limitează-te,totuşi,la 10-12 migdale pe zi.

Include în alimentaţia ta legumele cu frunze verzi

Legumele cu frunze verzi conţin vitaminele A şi C,minerale,în special calciu şi fier,şi cel mai important-nu conţin multe calorii. Aşadar,consumă spanac şi alte legume cu frunze verzi pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus.