Cum să-ţi menţii silueta în concediu

1 70038 original jpg jpeg

Concediul înseamnă pentru mulţi dintre noi relaxare, voie bună, distracţie şi excese alimentare. Dacă însă vrei să îţi menţii silueta, antrenoarea de fitness Cori Grămescu îţi oferă câteva sfaturi esenţiale.

Legumele,fructele,carnea slabă,fructele de mare şi lactatele sunt recomandate pentru a fi consumate în concediu pentru a ne menţine silueta,în timp ce prăjiturile,fresh-urile de fructe şi alcoolul trebuie evitate pe cât posibil în vacanţă.

"Suntem cu toţii tentaţi ca în vacanţă să nu mai ţinem cu dinţii de dieta pe care am ţinut-o până să plecăm în concediu. Excesele din această perioadă îşi pot pune sever amprenta asupra echilibrului organismului şi, pe lângă faptul că ne putem îngraşa rapid, ne putem da peste cap metabolismul",afirmă antrenoarea de fitness.

Nici consumul de alcool nu este recomandat,pentru că atrage implicit un consum mai mare de alimente,în toiul nopţii.

 "E reţeta clasică pentru balonarea pe care o simţi a doua zi, faţa obosită şi aspectul nefericit al coapselor tale. Soluţia în acest caz este să bei mai puţin. Ca să nu te tragă prietenii de mânecă, alege un cocktail la pahar mare şi o sticlă de apă plată. Când ţi se face sete, bea întâi câteva guri de apă, apoi încearcă cocktailul. Alcoolul deshidratează şi împiedică arderea grăsimilor. Dacă însă te hidratezi corespunzător, vei limita şi cantitatea de alcool şi efectele nocive ale acestuia",adaugă Cori Grămescu.

Foarte importantă este şi hidratarea. Este recomandat să bem multă apă,ceaiuri reci neîndulcite şi limonadă cu puţină miere,la care putem adăuga câteva frunze de mentă. Nu este recomandat să exagerăm cu fresh-urile de fructe,pentru că au un conţinut ridicat de fructoză.Recente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg