Cum slăbeşti în doar 5 minute!

1 60395 original jpg jpeg

Când vrei să ajungi la greutatea ideală, fiecare minut contează. Iată 10 trucuri care te ajută să arzi rapid calorii, în cele mai diverse momente ale zilei.

Contractezi muşchii fesieri

De fiecare dată când călătoreşti cu metroul,când te ridici să răspunzi la telefon,când te uiţi pe rafturi în supermarket,găseşte 5 minute pentru a contracta şi relaxa muşchii fesieri. E un exerciţiu excelent pentru a arde calorii!

Urmezi aceeaşi regulă la fiecare masă

Pentru a arde caloriile rapid,asociază,la fiecare masă,2/3 proteine cu 1/3 legume. Dacă vrei musai să mănânci paste,asociază-le obligatoriu cu legume.

Mănânci picant

Dacă sănătatea îţi permite,adaugă condimente picante în mâncare:boia de ardei iute,piper,ghimbir... Au capacitatea de a determina arderea de calorii suplimentare. Japonezii au fost primii care au constatat acest fenomen.

Bei un pahar de apă

Îţi ia mai puţin de 5 minute să bei un pahar de apă... adu-ţi aminte,din când în când,să faci asta.

Consumi vitamina C

Vitamina cu pricina ajută la producţia de carnitină,o substanţă care arde grăsimile la nivel ceular. Americanii au făcut un studiu:un comprimat de vitamină C pe zi (500 mg) ajută la eliminarea grăsimii,de 4 ori mai mult decât ar face-o un exerciţiu fizic. Mănâncă alimente bogate în vitamina C:pătrunjel,kiwi,citrice.

Te imaginezi slabă

E un exerciţiu psihologic foarte bun,care te ajută să-ţi „programezi” creierul:timp de 3 săptămâni,în fiecare seară,înainte de a adormi,îţi imaginezi cum ai arăta având greutatea ideală,ce haine ţi s-ar potrivi,cum te-ar remarca cunoştinţele... Asta se numeşte psihologie pozitivă şi,oricât de ciudat ar părea,te motivează!

Citeşte şi:

3 alimente care refac flora intestinală

Puterea culorilor:ce tulburări pot vindeca