Cum te ajută apa cu miere să slăbeşti

1 64943 original jpg jpeg

Mierea este unul din unul dintre cele mai sănătoase alimente. Folosită în deosebi pentu îndulcirea băuturilor sau a prăjiturilor, mierea te poate ajuta să ajungi la silueta dorită. Află cum s-o foloseşti pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Băutură cu miere

Dacă nu mai ştii ce să mai faci ca să ajungi la greuatatea dorită,bea zi de zi,apă cu miere. O prepari astfel:lasă pe foc 250 ml de apă 5 minute,având grijă ca această să nu fiarbă. Toarnă apa într-un pahar şi adaugă 1-2 linguriţe de miere. Amestecă bine şi bea soluţia.

Cum mai poţi folosi mierea

Mierea adăugată în apă încălzită te poate ajuta să pierzi în greutate. Cu toate acestea,sunt şi alte modalităţi prin care poţi utiliza mierea,pentru a slăbi.

Taie un măr felii şi presară o lingură de miere. În felul acesta,nu vei fi tentată să consumi gustări nesănătoase. Poţi,de asemenea,să adaugi şi puţină scorţişoară.

Totodată,poţi mânca dimineaţa la micul dejun musli cu miere. Pune într-un iaurt câteva linguri cu miere. Amestecă şi mai adaugă puţină zeamă de lămâie şi o jumătate de cană de musli. Această opţiune de mic dejun este hrănitoare şi bogată în fibre şi te va ajuta să pierzi în greutate foarte repede.

Citeşte şi:

Iată ce boli tratezi cu miere şi scorţişoară!

Iaurt cu miere,o combinaţie perfectă pentru sănătatea ta

La ce să ai grijă

Mierea cu apă caldă te poate ajuta să slăbeşti,dar,în acelaşi timp,ar trebui să fii conştientă de unele precauţii,atunci când consumi acest amestec:

Dacă suferi de diabet,ar fi bine să eviţi mierea pentru că este plină de carbohidraţi şi poate creşte nivelul de zahăr din sânge.

În timp ce poţi beneficia de valoarea nutritivă a mierii,trebuie să ai multă grijă,întrucât acest aliment conţine multe calorii. Prin urmare,asigură-te că nu pui mai mult de 2 linguri de miere la un pahar cu apă.